Ο Γιανγκ φεύγει από τον Προμηθέα, ο Τόμασον… πλησιάζει
i

Τζο Τόμασον / © ACB.com

Ο Γιανγκ φεύγει από τον Προμηθέα, ο Τόμασον… πλησιάζει

Sportal newsroom 15:17 - 02.01.2023

Από την Πάτρα αποχωρεί ο Τζο Γιανγκ και ο Προμηθέας αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του. Ο Τζο Τόμασον, ο οποίος αποδεσμεύτηκε από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης είναι ο πρώτος στόχος.

Ο Προμηθέας το απόγευμα της Δευτέρας (2/1) υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε εξ αναβολής αγώνα της Basket League και αν αγωνιστεί ο Τζο Γιανγκ, αναμένεται αυτό να είναι το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα της. Υπάρχει περίπτωση βέβαια ο Αμερικανός να μην παίξει καθώς ήδη έχει αποφασιστεί η αποδέσμευσή του αρχικά και η αντικατάστασή του στη συνέχεια. 

Ο Γιανγκ με τους 23,4 πόντους στο EuroCup και τους 16,1 στη Basket League αποφάσισε να ολοκληρώσει την παρουσία του στην Ελλάδα και να αναζητήσει αλλού την τύχη του. 

Δύο εξ αναβολής αγώνες: O Παναθηναϊκός στην Πάτρα με τον Απόλλωνα, το Λαύριο φιλοξενεί τον Ιωνικό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

10:28 - 02.01.2023

Δύο εξ αναβολής αγώνες: O Παναθηναϊκός στην Πάτρα με τον Απόλλωνα, το Λαύριο φιλοξενεί τον Ιωνικό

Ο Παναθηναϊκός τη Δευτέρα (2/1, 19:15, ΕΡΤ3) αντιμετωπίζει τον Προμηθέα και νωριτερα την ίδια μέρα, στις 17:00 (ERT Sports 1), Λαύριο και Ιωνικός κοντράρονται στο ντέρμπι της… παραμονής.

Το ίδιο συνέβη και στη Ρωσία με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και τον συνονόματό του Γιάνγκ, Τζο Τόμασον, ο οποίος πήγε στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έπειτα από μία πολύ καλή σεζόν στην Ισπανία με τη Μανρέσα (13,2 πόντοι και 3,5 ασίστ), αλλά λίγες μέρες πριν το τέλος του 2022 αποδεσμεύτηκε. 

Τι σχέση έχουν οι δύο… Τζο; Ο ένας φεύγει από την Πάτρα και ο άλλος έχει προταθεί ως ο αντικαταστάτης του.