Στην αγορά για διορθώσεις ο Προμηθέας

Στην αγορά για διορθώσεις ο Προμηθέας

Πάρης Τσελεπίδης • 10:42 - 22.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Η ήττα του Προμηθέα στον όμιλο του Eurocup από την Χάποελ Τελ Αβίβ το απόγευμα της Τρίτης (20/12) στο κλειστό της Πάτρας έδειξε αρκετά πράγματα στον Γιάννη Χριστόπουλο εν όψει της συνέχειας.

Όχι τόσο η ήττα όσο ο τρόπος που ήρθε αυτή για τον Προμηθέα από την Χάποελ Τελ Αβίβ το απόγευμα της Τρίτης (20/12) στο κλειστό της Πάτρας έδειξε αρκετά πράγματα στον Γιάννη Χριστόπουλο εν όψει της συνέχειας. Και πόσο δε για το τι μέλλει γενέσθαι με το ρόστερ του.

Η συνολική εμφάνιση του Προμηθέα στο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς αλλά κυρίως δύο σημεία του προβλημάτισαν ιδιαίτερα έντονα τον Πατρινό τεχνικό. Το ένα είχε να κάνει με την καθίζηση της ομάδας του μετά από το πολύ καλό της ξεκίνημα όταν και προηγήθηκε με 10-2. Κι όσο για το δεύτερο το ξεκίνημά της στο τρίτο δεκάλεπτο όταν βρέθηκε να χάνει με 17-0(!!!) μέχρι να αρχίσει να σκοράρει.

Μοναδική δικαιολογία για τον Χριστόπουλο είναι το γεγονός ότι από την ημέρα που ανέλαβε δεν έχει μπορέσει να δει την ομάδα του πλήρης σε ένα της παιχνίδι. Κάτι που θα μπορούσε να είχε συμβεί μόνο στο ντεμπούτο του στο εκτός έδρας με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Basket League αλλά και εκεί τραυματίστηκε ο Τζο Γιανγκ στην πρώτη επίθεση της ομάδας.

Ο Αμερικανός γκαρντ επέστρεψε στο παιχνίδι της Τρίτης (20/12) με την ΑΕΚ για το Eurocup αλλά τη φορά αυτή απών ήταν ο Τρέβις Σίμπσον. Για το τελευταίο παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στη δράση χωρίς να τίθεται θέμα επί του παρόντος αποχώρησής του από το ρόστερ. Όπως παράλληλα έχουνε σβήσει και τα σύννεφα που είχανε υπάρξει για το μέλλον του Πορτορικανού σέντερ Τζορτζ Κόντιτ.

Το σίγουρο πάντως είναι ένα. Πως ο Χριστόπουλος με τους συνεργάτες του βρίσκονται στην αγορά χωρίς να έχουνε καταλήξει ακόμη σε τι αλλαγή θα προχωρήσουνε. Κίνηση που θα γίνει μόνο αν βρεθεί κάποιος καλύτερος από τους υπάρχοντες με τον καθένα τους να κρίνεται καθημερινά. Κάτι ωστόσο που δεν αφορά μόνο την εξάδα των ξένων της ομάδας της Πάτρας.