Με αμφίβολο τον Γιανγκ ο Προμηθέας θα υποδεχτεί την Χάποελ

Με αμφίβολο τον Γιανγκ ο Προμηθέας θα υποδεχτεί την Χάποελ

Sportal newsroom 11:05 - 20.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:26 - 20.12.2022

Ο Προμηθέας θα υποδεχτεί την Χάποελ Τελ Αβίβ στην Πάτρα για την 9η αγωνιστική των ομίλων του Eurocup (20:30, Novasports Prime) με αμφίβολο για τον Γιάννη Χριστόπουλο τον Τζο Γιανγκ και σίγουρα απόντα τον Τρέβις Σίμπσον.

Με τον Γιάννη Χριστόπουλο να έχει να αντιμετωπίσει δύο προβλήματα ο Προμηθέας θα υποδεχτεί την Χάποελ Τελ Αβίβ στην Πάτρα στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής των ομίλων του Eurocup (20:30, Novasports Prime). Καταρχήν ο Τζο Γιανγκ είναι αμφίβολος και σίγουρα απών ο Τρέβις Σίμπσον.

Ο Γιανγκ είχε τραυματιστεί στο ξεκίνημα του παιχνιδιού με την ΑΕΚ στα Λιόσια και πιο συγκεκριμένα στην πρώτη του φάση με αποτέλεσμα να υποστεί διάστρεμμα. Για αυτό και ο Αμερικανός γκαρντ δεν είχε αγωνιστεί και στη νίκη επί της Παρί στην Γαλλία την προηγούμενη και όσο για σήμερα η συμμετοχή του θα κριθεί στο τελικό ζέσταμα πριν το τζάμπολ.

Όσο για τον Σίμπσον παραμένει στα πιτς και αύριο θα υποβληθεί σε νέα μαγνητική. Αυτή θα κρίνει και το πότε θα μπορέσει να επιστρέψει και πάλι στη δράση υπό τις οδηγίες του Χριστόπουλου.

Κι όσο για το σημερινό παιχνίδι ο Προμηθέας θα επιδιώξει να αξιοποιήσει την έδρα του ώστε να διατηρηθεί σε επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας. Εκεί όπου βρίσκονται οι Τουρκ Τέλεκομ και Γκραν Κανάρια με ρεκόρ 6-2 ενώ η ομάδα της Πάτρας έχει 5-3. Κι όσο για την Χάποελ είναι μία νίκη πίσω με ρεκόρ 4-4.