Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν δυσκολεύτηκε να αφήσει τον Μάικλ Τζάκσον με το στόμα ανοιχτό (vid)
i

printscreen

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν δυσκολεύτηκε να αφήσει τον Μάικλ Τζάκσον με το στόμα ανοιχτό (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 06:04 - 30.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:12 - 30.07.2023

Σε μία επίσκεψή του στο μουσείο ομοιωμάτων της Μαδρίτης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνάντησε τον Βασιλιά της Pop, Μάικλ Τζάκσον και δεν έχασε την ευκαιρία να δοκιμασίες μπροστά στα... κέρινα μάτια του μερικές από τις κλασσικές του χορευτικές φιγούρες.

Βλέποντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αντιγράφει με άψογο στυλ μερικές από τις κλασσικές του χορευτικές κινήσεις ο Μάικλ Τζάκσον έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Βέβαια, δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς, καθώς πίσω από τον Greek Freak δεν στεκόταν ο ίδιος o Βασιλιάς της ποπ, ο οποίος αποχώρησε από τον πλανήτη στις 25 Ιουνίου του 2009, αλλά το ομοίωμά του. 

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ και των Μιλγουόκι Μπακς, λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για να δοκιμάσει το ταλαιπωρημένο του γόνατο με σκοπό να εξαντλήσει τις πιθανότητες συμμετοχής με την εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κυπελλο που ξεκινάει στις 25 Αυγούστου, αλώνισε τον πλανήτη. Έκανε διακοπές και πέρασε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά του.

Σε ένα από τα ταξίδια του... συνάντησε τον Μάικλ Τζάκσον στο Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαδρίτης και δεν δίστασε να δείξει σε όλους ότι το μπάσκετ δεν είναι η μόνη πηγή του ταλέντου του. Αν δεν έπαιζε με την πορτοκαλί μπάλα, θα διέπρεπε στον χορό. Ίσως και στο τραγούδι...