Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε μόνο 7 πόντους γιατί «αυτό ήταν το σωστό»
i

Γιάννης Αντετοκούνμπο / © Intime

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε μόνο 7 πόντους γιατί «αυτό ήταν το σωστό»

Γιώργος Γαβριλάκης 10:20 - 12.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:43 - 12.01.2023

Οι Μπακς νίκησαν παρά τον μονοψήφιο αριθμό πόντων του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος βέβαια είχε 18 ριμπάουντ, 10 ασίστ και προσπάθησε -όπως είπε- να βρει «τις καλύτερες επιλογές μέσα στο γήπεδο».

Το παν είναι «να παίζουμε καλά, γρήγορα και ομαδικά» είπε ο δύο φορές MVP και μία φορά πρωταθλητής ΝΒΑ Γιάννης Αντετοκούνμπο λιγο μετά τη νίκη των Μπακς επί των Χοκς, τα ξημερώματα της Παρασκευής (12/1). 

«Πήρα μόνο 10 σουτ γιατί οι συμπαίκτες μου ήταν ελεύθεροι και εγώ ήθελα να πάρω τις σωστές αποφάσεις», εξήγησε. Και τις πήρε, αφού τελείωσε το ματς με 10 ασίστ, ενώ μάζεψε και 18 ριμπάουντ. Απέτυχε να κάνει το triple double λόγω πόντων και μπορεί να είναι παράξενο και ασυνήθιστο και «προφανώς θέλω να είμαι επιθετικός. Δεν διστάζω ποτέ, αλλά κοιτάω να πάρω την καλύτερη απόφαση μέσα στο γήπεδο. Να επηρεάσω το παιχνίδι με κάθε τρόπο και να πιέσω τους αντιπάλους όχι μόνο σκοράροντας». 

Το σημαντικό για τον ίδιο πάντως είναι πως «παίζουμε καλή άμυνα και διατηρούμε την ψυχραιμία μας. Το ίδιο θα πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε», είπε πριν αποχωρήσει για λίγες ώρες ξεκούρασης γιατί ακολουθούν τα back to back παιχνίδια με τους Χιτ στο Μαϊάμι. Το πρώτο τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/1, 02.40 ώρα Ελλάδας) και το δεύτερο το βράδυ του Σαββάτου (14/1, 20.00).

Tags: