Με ενέσεις για τους πόνους ο Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται για το οριακό πέμπτο ματς με τους Χιτ (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο, Μπαμ Αντεμπάγιο

i

© photo by John Fisher / Getty Images / Ideal Images

Με ενέσεις για τους πόνους ο Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται για το οριακό πέμπτο ματς με τους Χιτ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:59 - 26.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:00 - 26.04.2023

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (27/4, 04.30) οι Μιλγουόκι Μπακς θα παίξουν το Game 5 με τους Χιτ, που προηγούνται με 3-1. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σφίγγει και τα 32 δόντια του για να δώσει την ύστατη μάχη με σκοπό να αποφευχθεί η μεγάλη αποτυχία του αποκλεισμού.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προετοιμάζεται με δυσκολίες, πόνους, άγχος και πίεση για το πέμπτο παιχνίδι της σειράς των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μαϊάμι Χιτ

Χτύπησε στην πρεμιέρα, δεν έπαιξε στο δεύτερο και στο τρίτο παιχνίδι. Επέστρεψε στο τέταρτο με triple double, αλλά είδε τον Τζίμι Μπάτλερ να βάζει 56 πόντους, να θυμίζει... Μάικλ Τζόρνταν και να τοποθετεί τις Φλόγες στο ρόλο του οδηγού. Και -κατά τα ψέματα- να ανήκει πλέον στο Μαϊάμι ο χαρακτηρισμός «φαβορί». 

Ο πρώτος ημιτελικός προέκυψε: Νάγκετς και Σανς ακονίζουν τα... μαχαίρια - Τα αποτελέσματα, το πρόγραμμα και το γράφημα των play offs
NBA

08:46 - 26.04.2023

Ο πρώτος ημιτελικός προέκυψε: Νάγκετς και Σανς ακονίζουν τα... μαχαίρια - Τα αποτελέσματα, το πρόγραμμα και το γράφημα των play offs

Οι Χοκς νίκησαν στη Βοστώνη και δεν επέτρεψαν στους Σέλτκς να προκριθούν από τώρα στα ημιτελικά της Ανατολής, την ίδια ώρα που στην άλλη πλευρά των ΗΠΑ, οι Νάγκετς απέκλεισαν τους Κλίπερς και θα συναντήσουν τους Σανς, που... ξεμπέρδεψαν με τους Κλίπερς.

Μόλις τέσσερις ομάδες στην ιστορία του ΝΒΑ έχουν καταφέρει από την όγδοη και τελευταία θέση της περιφέρειας να αποκλείσουν το Νο 1 στον πρώτο γύρο των play offs και ο Αντετοκούνμπο πλέον προσπαθεί να προστατεύσει τους Μπακς ώστε να μην γίνουν η πέμπτη ομάδα αυτής της... μαύρης λίστας. 

Για να τα καταφέρει δεν συγχωρείται κανένα λάθος. Χρειάζεται τρεις νίκες στα επόμενα τρία παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης (27/4, 04:30) στο Μιλγουόκι. Η πλάτη των Ελαφιών είναι στον τοίχο, οι Χιτ προηγούνται με 3-1 και ο Greek Freak πέραν όλων των αγωνιστικών ζητημάτων πρέπει να ξεπεράσει και τον πόνο. 

«Έχει ξεκάθαρο πρόβλημα με τη μέση του», εξήγησε ο Σαμς Χαράνια του «The Athletic» για να προεκτείνει την εικόνα του προβλήματος ενημερώνοντας ότι «μετά το τέλος του τέταρτου ματς, όπου έπαιξε 38 λεπτά, χρειάστηκε να κάνει ενέσεις για να ηρεμίσει η μέση του».