Ο γιoς του ΛεΜπρόν Τζέιμς πάει για Top 10 στο ΝΒΑ draft του 2024
i

Μπρόνι & ΛεΜπρόν Τζέιμς / © Christian Petersen/Getty Images

Ο γιoς του ΛεΜπρόν Τζέιμς πάει για Top 10 στο ΝΒΑ draft του 2024

Βαγγέλης Κανελλόπουλος • 10:48 - 23.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 19.06.2023

Σε αρκετά mock draft, το όνομα του Μπρόνι Τζέιμς φιγουράρει μέσα στη πρώτη δεκάδα, ενώ έντονο είναι το ευρωπαϊκό στοιχείο για ακόμα μία φορά, έτσι όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Σε αρκετά mock draft εμφανίζεται το όνομα του Μπρόνι Τζέιμς μέσα στη πρώτη δεκάδα, με τον μεγάλο γιο της οικογένειας του «Βασιλιά» να έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω του πολλά βλέμματα από τον «μαγικό κόσμο» του NBA. 

Ο Μπρόνι Τζέιμς που κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται μέσα στη δεκάδα στο draft του 2024 σύμφωνα με τις προβλέψεις, έχει κάνει σημαντική πρόοδο και πλέον θεωρείται ένας από τους καλύτερους περιφερειακούς αμυντικούς στο High School, ενώ έχει την ικανότητα, τόσο να εκτελέσει από μακριά, όσο και να οργανώσει το παιχνίδι.

Αν και είναι αβέβαιο σε ποιο κολέγιο θα πάει ο Μπρόνι Τζέιμς, αυτή τη στιγμή έχει στο τραπέζι τρεις προσφορές από κορυφαία προγράμματα. Το USC, το Μέμφις και το Οχάιο έχουν προσφέρει στον γκαρντ την ευκαιρία να παίξει για τα προγράμματά τους. Ο Τζέιμς έκανε πάταγο στο διαδίκτυο τον Σεπτέμβριο όταν επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Οχάιο, την ομάδα της πατρίδας του πατέρα του. Βέβαια, όταν δημοσίευσε τις φωτογραφίες του με τη στολή Buckeyes στο Instagram, φρόντισε οι θαυμαστές να ήξεραν ότι ήταν απλώς μια επίσκεψη. «#Notcommitted (μη δεσμευμένος)» είπε στη λεζάντα.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πλέον, μετά και το σπάσιμο του ρεκόρ του Καρίμ Αμντούλ Τζαμπάρ φαίνεται να έχει βάλει στο μυαλό του άλλον έναν στόχο. Αυτός είναι να αγωνιστεί με τον γιό του στην ίδια ομάδα. Η οικογένεια Τζέιμς φαίνεται πως δεν θέλει να μείνει στον Βασιλιά, αλλά να έχει υλικό και για το μέλλον, με τους Μπρόνι και Μπράις να έχουν διαρκώς ανοδική πορεία στα μάτια τον σκάουτερ.

Επιπλέον, σύμφωνα με το 2024 NBA mock draft, που δημοσίευσε το ESPN, στο Νο.1 του μεθεπόμενου Draft, βρίσκεται το λιθουανικό φαινόμενο, ο Μάτας Μπουζέλις και στο Νο.3 ο Ζακαρί Ρισασέ, γιος του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, Στεφάν Ρισασέ.