Στεφ Κάρι: Επανεξετάζεται σε μια εβδομάδα η κατάστασή του (vid)
i

Στέφεν Κάρι / © photo by Thearon W. Henderson / Getty Images / Ideal Images

Στεφ Κάρι: Επανεξετάζεται σε μια εβδομάδα η κατάστασή του (vid)

Sportal newsroom 09:04 - 23.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:08 - 23.02.2023

Ο Στεφ Κάρι δεν είναι έτοιμος ακόμα για την επιστροφή του, με τους Ουόριορς να ανακοινώνουν πως θα επανεξετάσουν την κατάστασή του σε μια εβδομάδα.

Ο Στεφ Κάρι ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο έχει ακόμα δρόμο μέχρι να επιστρέψει στην δράση. 

Όπως ενημέρωσαν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, ο Κάρι συνεχίζει την αποθεραπεία του στο αριστερό γόνατο και μάλιστα έχει σημειώσει πρόοδο, ωστόσο δεν είναι ακόμα έτοιμος να επιστρέψει και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί σε μία εβδομάδα ,πριν αποφασιστεί πόσο καιρό θα απουσιάσει ακόμα από τα παρκέ. 

Η στιγμή που ο Κάρι τραυματίζεται, οι πόνοι και η εγκατάλειψη του παρκέ (vid)
NBA

08:04 - 05.02.2023

Η στιγμή που ο Κάρι τραυματίζεται, οι πόνοι και η εγκατάλειψη του παρκέ (vid)

Το Γκόλντεν Στέιτ ανησυχεί και με το δίκιο του. Ο Στέφεν Κάρι χτύπησε στο γόνατο, αποχώρησε με πόνους από το γήπεδο και θα χρειαστεί να κάνει μαγνητική τομογραφία για να φανεί το πρόβλημα.

Ο Στεφ Κάρι τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο σε έναν αγώνα με τους Μάβερικς στις 4 Φεβρουαρίου έπειτα από σύγκρουση με τον ΜακΚίνλεϊ Ράιτ, με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για απουσία αρκετών εβδομάδων

Την φετινή σεζόν ο Στεφ Κάρι μετράει 29.4 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 6.4 ασίστ μέσο όρο με 42.7% στα τρίποντα σε 35 λεπτά συμμετοχής με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.