Ο γιος του ΜακΚίσικ προσπαθεί να πει «Ολυμπιακός» και στο... περίπου τα καταφέρνει (vid)

Ο γιος του ΜακΚίσικ προσπαθεί να πει «Ολυμπιακός» και στο... περίπου τα καταφέρνει (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:36 - 07.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 07.03.2024

O Σακίλ ΜακΚίσικ παρέα με την σύντροφό του Μπέριλ, προσπαθούν να μάθουν το τέκνο του να λέει σωστά την αγαπημένη ομάδα της οικογένειας. Το «Ολυμπιακός» όμως, κατέληξε να λέγεται «Ομπιλαϊκός», αλλά σύντομα ο μικρός θα... ευστοχήσει!

Το πρώτο επίπεδο γλωσσικής δοκιμασίας και ένα μικρό παιδί είναι να πει το «ρο». Όταν τα καταφέρει, τα υπόλοιπα του φαίνονται... εύκολα.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ πάντως, μαζί με την αγαπημένη του σύντροφο Μπέριλ, έχουν προχωρήσει στα επόμενα μαθήματα και μάλιστα, προσπαθούν το τέκνο τους να προφέρει την αγαπημένη ομάδα της φαμίλιας.

Στην προσπάθειά τους να τον πείσουν και να πει «Olympiacos», λέξη που ειδικά για έναν αγγλόφωνο διαθέτει έξτρα δυσκολίες, έχουν φθάσει σε σημείο ο μικρός να προσεγγίζει την... εύστοχη άρθρωση. Προς το παρόν όμως, φθάνει μέχρι το «Ομπιλαϊκός» και η Μπέριλ δημοσίευσε την πρόοδό του με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Με τρεις σημαντικές απουσίες ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βίρτους στο ΣΕΦ - Παίζει κανονικά ο Σενγκέλια
EUROLEAGUE

09:59 - 07.03.2024

Με τρεις σημαντικές απουσίες ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βίρτους στο ΣΕΦ - Παίζει κανονικά ο Σενγκέλια

Χωρίς τις πολύτιμες υπηρεσίες των Τόμας Ουόκαπ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και με την... γνωστή απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει (7/3, 22:00) την Βίρτους Μπολόνια για την 28η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Σακίλ και Μπέριλ είναι ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια, το 2019 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και όταν τα κατέβηκαν ήταν ήδη δεσμευμένοι με τα... ιερά δεσμά του γάμου. Οι δυο τους είναι αχώριστοι, το μπάσκετ και η αγάπη τους για τον Ολυμπιακό είναι ένα ακόμα στοιχείο που τους ενώνει και ο βενιαμίν της οικογένειας έχει ήδη μπολιαστεί με την «ερυθρόλευκη» συμπάθεια. Χρειάζεται να βάλει μερικά γράμματα στη σωστή σειρά για να είναι επίσημε ένας ακόμα φαν των Πειραιωτών.