Με τρεις σημαντικές απουσίες ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βίρτους στο ΣΕΦ - Παίζει κανονικά ο Σενγκέλια

Με τρεις σημαντικές απουσίες ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βίρτους στο ΣΕΦ - Παίζει κανονικά ο Σενγκέλια

Γιώργος Γαβριλάκης 09:59 - 07.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:06 - 07.03.2024

Χωρίς τις πολύτιμες υπηρεσίες των Τόμας Ουόκαπ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και με την... γνωστή απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει (7/3, 22:00) την Βίρτους Μπολόνια για την 28η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο τραυματισμός του Τόμας Ουόκαπ στον αστράγαλο στο ματς πρωταθλήματος με το Περιστέρι, όπως οι αρχικοί φόβοι... έδειχναν, τελικά θα τον κρατήσει εκτός δράσης σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην EuroLeague.

Οι «ερυθρόλευκοι» το βράδυ της Τετάρτης (7/3, 22:00, Novasports) αντιμετωπίζουν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τη Βίρτους Μπολόνια. Μία από τις πέντε ομάδες που βρίσκονται μπροστά τους στην κατάταξη και ιδανικά θα ήθελαν να την προσπεράσουν μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Για να έχουν σημαντικές ελπίδες να το κάνουν θα πρέπει να την νικήσουν στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής και σε αυτή τους την προσπάθεια, πέραν του Τόμας Ουόκαπ, αλλά και του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος ακόμα βρίσκεται στην αποθεραπεία του έπειτα από επέμβαση που έκανε στο πόδι, δεν θα έχουν στη διάθεσή τους, ούτε τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Ο 31χρονος διεθνής γκαρντ, προστέθηκε στη λίστα με τους τραυματίες και ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας θα πρέπει να καλύψει άλλο ένα κενό. Για καλή του τύχη (μέσα στην ατυχία) ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος επιστρέφει στη δράση, ενώ πιθανότητες για να λάβει μέρος έχει και ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Ο Ελληνοκαναδός επίσης έχει χάσει προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων, αλλά έχει ελπίδες να προλάβει. Η συμμετοχή του πάντως, θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Για τη Βίρτους Μπολόνια, που αποτελεί από το ξεκίνημα τη σεζόν μία ομάδα με δυναμική επιπέδου Play Offs, η πορεία της παραμένει σταθερή χωρίς σκαμπανεβάσματα. Ο κόουτς Λούκα Μπάνκι γνωρίζει καλά για την δύσκολη αποστολή στο ΣΕΦ, παρόλα αυτά θα έχει στη διάθεσή του τον βασικό του πυλώνα.

Μπάνκι: «Να βγάλουμε ενέργεια κόντρα στον Ολυμπιακό, θα παίξουμε σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο»
EUROLEAGUE

21:53 - 06.03.2024

Μπάνκι: «Να βγάλουμε ενέργεια κόντρα στον Ολυμπιακό, θα παίξουμε σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο»

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την 28η αγωνιστική της Euroleague, τονίζοντας την ενέργεια που πρέπει να βγάλουν στο παρκέ οι παίκτες του αλλά και την δυσκολία που έχει ως έδρα το ΣΕΦ.

Ο Τόρνικε Σενγκέλια, τραυματίστηκε στο προηγούμενο ευρωπαϊκό ματς των Ιταλών (κόντρα στην Βαλένθια), δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Σάσσαρι για το εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά τώρα θα είναι διαθέσιμος. Και πρόκειται για τον πιο ποιοτικό και έμπειρο παίκτη τους, καθώς ο Γεωργιανός φόργουορντ καταγράφει στη στατιστική του σε μέσους όρους 13,9 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ

🔴 Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!