Με Σενγκέλια η Βίρτους κόντρα στον Ολυμπιακό!

Με Σενγκέλια η Βίρτους κόντρα στον Ολυμπιακό!

Νίκος Καλαμπάκας 22:50 - 06.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:51 - 06.03.2024

Με το μεγάλο της αστέρι, Tόκο Σενγκέλια, θα παραταχθεί η Βίρτους στην αναμέτρησή της με τον Ολυμπιακό (7/3, 22.00) για την 29η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Τόκο Σενγκέλια ήταν αμφίβολος για την αναμέτρηση της Βίρτους με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ωστόσο τελικά ο Λούκα Μπάνκι θα έχει τον γεωργιανό πάουερ φόργουορντ στα πλάνα του.

Ποιος θα σηκώσει το βάρος της οργάνωσης απέναντι στη Βίρτους μετά την απουσία του Ουόκαπ
EUROLEAGUE

14:45 - 06.03.2024

Ποιος θα σηκώσει το βάρος της οργάνωσης απέναντι στη Βίρτους μετά την απουσία του Ουόκαπ

Ο Ολυμπιακός χάνει τον Τόμας Ουόκαπ για τον αγώνα κόντρα στη Βίρτους (7/3, 22.00) και το Sportal αναλύει τα δεδομένα για τους οργανωτές της ομάδας. Τι έχει στο μυαλό του ο Γιώργος Μπαρτζώκας;

Ο ηγέτης της Βίρτους είχε εγκαταλείψει το ματς στη νίκη των Ιταλών επί της Βαλένθια, όμως ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός και ταξίδεψε κανονικά με την αποστολή στην Ελλάδα. Το απόγευμα της Πέμπτης οι παίκτες του Λούκα Μπάνκι πάτησαν το παρκέ του ΣΕΦ για να προπονηθούν και στα social media της Βίρτους έγινε η αποκάλυψη!

Οι Ιταλοί έδωσαν φωτογραφίες από την προπόνηση και το... teaser περιελάβανε και λίγο από Σενγκέλια, με τους υπεύθυνους των λογαριασμών να «μαρτυράνε» τη συμμετοχή του κορυφαίου τους παίκτη φέτος.

Έτσι, στην ήττα της Βίρτους από τη Σάσαρι για το ιταλικό πρωτάθλημα ο Σενγκέλια απουσίαζε, όμως πλέον προσθέτει τη δυναμική του ξανά στην ομάδα, σε ένα κομβικό παιχνίδι τόσο για τους Ιταλούς, όσο και για τον οικοδεσπότη Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες έχουν κι αυτοί τις δικές τους απουσίες, αφού μπορεί να επέστρεψε στην αποστολή ο Γκος, όμως όπως δήλωσε και ο κόουτς Μπαρτζώκας νωρίτερα, είναι αμφίβολοι οι Λαρεντζάκης, Μήτρου Λονγκ και σίγουρα απών θα είναι ο Ουόκαπ.