Ο Γκάλινατ κατέκτησε την κορυφή του top 10 της 4ης αγωνιστικής του Eurocup

Ο Γκάλινατ κατέκτησε την κορυφή του top 10 της 4ης αγωνιστικής του Eurocup

Νίκος Καλαμπάκας 17:38 - 26.10.2023

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ του Άρη φιγουράρει στην πρώτη θέση του top 10 της 4ης αγωνιστικής του Eurocup. Δείτε τη φάση που του χάρισε την κορυφή στον αγώνα με τη Σλασκ.

Η νίκη του Άρη επί της Σλασκ στην Πολωνία ήταν σημαντική για την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, η οποία έφτασε στο 2-2 στην κατάταξη του Eurocup.

Οι Θεσσαλονικείς πήραν ένα διπλό που ίσως αποδειχθεί σημαντικό για τη συνέχειά τους στη διοργάνωση. Κορυφαίος τους παίκτης ήταν ο Γκάλινατ ο οποίος έδωσε ρεσιτέλα στην επίθεση, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 23 πόντους.

Ο γκαρντ του Άρη ωστόσο, ήταν εξαιρετικός και στα αμυντικά του καθήκοντα, γεγονός που του έδωσε την ευκαιρία να δει το όνομά του να φιγουράρει στην πρώτη θέση του top-10 της αγωνιστικής.

Ο Γκάλινατ έκανε ένα εκπληκτικό κόψιμο σε αιφνιδιασμό των γηπεδούχων. Έτρεξε γρήγορα, πήρε τα βήματα του αντιπάλου του και όταν ο Κολέντα προσπάθησε να βάλει τη μπάλα στο καλάθι, ξαφνικά «έσβησαν τα φώτα».

Η Euroleague Sportal Show έρχεται μετά το τέλος της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές με όλο το ρεπορτάζ από το ΣΕΦ

Δείτε το τρομερό κόψιμο του Γκάλινατ και τo top 10 της αγωνιστικής!