Ο Ιωνικός... έκοψε τον Νούνιες και ενεργοποίησε τους Μπαρτ και Μάιερς για το «τελικό» με την Καρδίτσα

Άγγελος Τσίκληρας

i

Άγγελος Τσίκληρας / © Intime

Ο Ιωνικός... έκοψε τον Νούνιες και ενεργοποίησε τους Μπαρτ και Μάιερς για το «τελικό» με την Καρδίτσα

Πάρης Τσελεπίδης • 13:56 - 07.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο κόουτς Άγγελος Τσίκληρας επέλεξε να αφήσει εκτός τον Άνχελ Νούνιες, ο οποίος αποχωρεί από τον Ιωνικό, ενώ οι επίσημες διαδικασίες στον ΕΣΑΚΕ ολοκληρώθηκαν και αφορούν την προσθήκη των Μάικ Μάιερς και Στιβ Μπαρτ.

Στην τελευταία του υποχρέωση στο φετινό πρωτάθλημα, ημέρα Σάββατο (8/4) και ώρα 19:15, ο Ιωνικός θα παίξει την... ύπαρξή του στην κατηγορία απέναντι στην Καρδίτσα -που βιώνει ακριβώς την ίδια αγχωτική εμπειρία. 

Πρόκειται άλλωστε, για τις δύο ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 4-17 και όποιος πάρει τη νίκη στη μεταξύ τους αναμέτρηση θα παραμείνει και στη μεγάλη κατηγορία των εθνικών πρωταθλημάτων. 

Στην προσπάθεια αυτή η ομάδα της Νίκαιας που έχει και πάλι στην τεχνική ηγεσία της τον Αγγελο Τσίκληρα, θα έχει δύο έξτρα επιλογές στον τελευταίο και κρίσιμο αγώνα της. Πρόκειται για τους νεοαποκτηθέντες Μάικ Μάιερς και Στιβ Μπαρτ. Ο πρώτος βρίσκεται στην ομάδα από τις αρχές Απριλίου, ενώ ο δεύτερος στα τέλη του προηγούμενου μήνα και τώρα ήρθε η ώρα της δράσεις γι' αυτούς. 

Οι δυο τους δηλώθηκαν στον ΕΣΑΚΕ και είναι διαθέσιμοι για τον Ιωνικό. Για να συμβεί αυτό όμως, απενεργοποιήθηκε από το ρόστερ ο Άνχελ Νούνιες, ο οποίος ταυτόχρονα αποχώρησε και από την ομάδα. Τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει και ένας εκ των Ντάντε Χόκινς και Νταβόντε Λέισι

Tags: