Ο Κάιλ Γκάι στο Sportal: «Δεν αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σαν τα άλλα...»

Κάιλ Γκάι

Ο Κάιλ Γκάι στο Sportal: «Δεν αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σαν τα άλλα...»

Χρήστος Τσάλτας 10:23 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:23 - 30.09.2023

Ο Κάιλ Γκάι μίλησε στο Sportal για την επίσημη πρεμιέρα του στα πράσινα, αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού και έδωσε το σύνθημα ενόψει του τελικού του Super Cup κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αποστολή στη Ρόδο: Ηλίας Λαλιώτης, Χρήστος Τσάλτας

Το πρώτο βήμα από πλευράς Παναθηναϊκού, έγινε. Οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν τον ΠΑΟΚ και παρά το γεγονός πως τα βρήκαν σκούρα για ένα ημίχρονο και... κάτι, όταν πάτησαν γκάζι τα πράγματα έγιναν πιο απλά για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Το «τριφύλλι» έδειξε τις λύσεις που διαθέτει και μία εξ αυτών είναι και ο Κάιλ Γκάι. Ο Αμερικανός βγήκε μπροστά στην τρίτη περίοδο και με δικά του σουτ «άνοιξε» τον ρυθμό για την ομάδα του, οδηγώντας τη στη νίκη. Πλέον ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται, καθώς υπάρχει στο κάδρο ο Ολυμπιακός, με τον πρώην άσο της Μπανταλόνα να δίνει το στίγμα του, μέσω του Sportal για το μεγάλο παιχνίδι στη Ρόδο.

Παράλληλα, περιέγραψε το συναίσθημά του παίζοντας με την πράσινη φανέλα, ενώ στάθηκε στην επιθυμία όλων εντός των τειχών για κατάκτηση τίτλων.

«Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα», παραδέχτηκε στο ξεκίνημα της κουβένταας αναφορικά με το επίσημο ντεμπούτο του, για να προσθέσει. «Ήταν ωραίο το συναίσθημα να φοράς τη φανέλα στην προετοιμασία, αλλά τώρα καταλαβαίνω τι πραγματικά θέλει η ομάδα. Έρχονται τα πραγματικά και μεγάλα παιχνίδια. Ήταν ένα καλό ξεκίνημα στη σεζόν, αλλά έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι το Σάββατο».

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ οι «πράσινοι» είδαν τι πρέπει να κάνουν καλύυτερα ενόψει συνέχειας. Η εκκίνηση μέσα στο παιχνίδι είναι το βασικό ζητούμενο. «Πρέπει να ξεκινήσουμε καλύτερα. Δεν λέω ότι δεν παίξαμε σκληρά, αλλά πρέπει να πάμε τη σκληράδα μας σε άλλο επίπεδο, να είμαστε πιο αιχμηροί στο παιχνίδι μας και να προστατεύουμε τη μπάλα. Θεωρώ ότι θα είμαστε εντάξει κάνοντας αυτά το Σάββατο».

Ο μεγάλος τελικός κόντρα στον Ολυμπιακό βρίσκεται στον ορίζοντα και ο Γκάι φρόντισε να δώσει το σύνθημα, δίχως να κρύβει τον ενθουσιασμό που υπάρχει στα ενδότερα της ομάδας. «Ειίμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Δεν θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι αυυό σαν να είναι ένα άλλο παιχνίδι, παίζουμε κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο με έπαθλο έναν τίτλο. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, ειδικά με ένα τίτλο να είναι στον ορίζοντα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Κάιλ Γκάι

Ο στόχος του, ερχόμενος στον Παναθηναϊκό, είναι η κατάκτηση τίτλων. Ο πήχης βρίσκεται ψηλά στο πράσινο στρατόπεδο έτσι και ο ίδιος δεν κρύβει την επιθυμία του να γευτεί χαρές μ τη νέα του ομάδα. Θα έχει την πρώτη ευκαιρία του το βράδυ του Σαββάτου, κάτι που για τον ίδιο σημαίνει πολλά.

«Το να κερδίζεις τίτλους είναι σημαντικό. Αν χάσουμε το Σούπερ Καπ δεν ήρθε το τέλος της σεζόν. Αυτό είναι ενθαρρυντικό, αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον τίτλο», ανέφερε, πριν σταθεί στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Έστω κι αν δεν βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, ένιωσε την αγάπη του στη Ρόδο, κάτι που για τον ίδιο ήταν πολύ σημαντικό, ως νέος στην ομάδα. «Θα είναι πάρα πολύ ωραίο, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό μας. Αυτό είναι κάτι που το σκέφτομαι για την επόμενη εβδομάδα. θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τώρα. Έχουμε εξαιρετικό κοινό και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε γι αυτό».