Ο Καρλ Άντονι Τάουνς είναι αμφίβολος για το πρώτο ματς των Τίμπεργουλβς με τους Λέικερς

Καρλ Άντονι-Τάουνς, ΛεΜπρόν Τζέιμς

i

© photo by David Berding / Getty Images / Ideal Images

Ο Καρλ Άντονι Τάουνς είναι αμφίβολος για το πρώτο ματς των Τίμπεργουλβς με τους Λέικερς

Γιώργος Γαβριλάκης 11:26 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:30 - 11.04.2023

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς θα παίξουν (12/4, 05.00) με τους Λέικερς χωρίς τον τιμωρημένο Ρούντι Γκομπέρ και τον τραυματία Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς για μία θέση στα play offs, ενώ ο τραυματισμός του Καρλ Άντονι-Τάουνς δεν είναι αμελητέος.

Τερμάτισαν δεύτεροι στον βορειοδυτικό όμιλο της δυτικής περιφέρειας, κάτι που είχε να συμβεί από το 2004, όταν οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς είχαν βρεθεί στην ίδια θέση με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κέβιν Γκαρνέτ και τους Σαμ Κασέλ και Λατρέλ Σπρίουελ

Τώρα, το ταλέντο του Άντονι Έντουαρντς και η επιστροφή του Καρλ Άντονι-Τάουνς έκανε τους Λύκους δελεαστικούς. Κράτησαν την θέση του στα play-in και τα ξημερώματα της Τετάρτης (12/4, 05.00) θα αντιμετωπίσουν τους Λ.Α. Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο νικητής θα πάρει θέση στα play offs κόντρα στους Μέμφις Γκρίζλις.

Ο Τζα Μοράντ θέλει να γίνει ο «Βασιλιάς» του Μέμφις στη θέση του Έλβις Πρίσλεϊ (vid)
NBA

10:38 - 11.04.2023

Ο Τζα Μοράντ θέλει να γίνει ο «Βασιλιάς» του Μέμφις στη θέση του Έλβις Πρίσλεϊ (vid)

Η σύγκριση του Τζα Μοράντ με τον Έλβις Πρίσλεϊ είναι ακραία, αλλά όχι... άτοπη. Ο Βασιλιάς του Rock & Roll γεννήθηκε στο Μέμφις εκεί όπου οι Γκρίζλις πλέον πρωταγωνιστούν εξαιτίας του νεαρού γκαρντ με τα πολλά προβλήματα και τα ακόμα περισσότερα προσόντα.

Έχουν τις ελπίδες τους, αλλά όχι και τον τίτλο του φαβορί. Ειδικά μετά την τιμωρία του Ρούντι Γκομπέρ, ο οποίος χτύπησε... αψυχολόγητα τον συμπαίκτη του Κάιλ Άντερσον. Αυτή βέβαια δεν θα είναι η μόνη απώλεια των Λύκων στο κρίσιμο παιχνίδι με τους Λιμνάνθρωπους, καθώς ο Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς έσπασε το χέρι του. Ο νεαρός φόργουορντ, ο οποίος αποτελεί και τον συνδετικό κρίκο της ομάδας ανάμεσα στο ταλέντο της επίθεσης και τη δυναμική άμυνα, αυτοτραυματίστηκε. Από τα νεύρα του στο τελευταίο ματς της ομάδας, στην ήττα από τους Πέλικανς, στο ίδιο ματς που ο Γκομπέρ τσακώθηκε με τον Άντερσον, χτύπησε το χέρι του στον... τοίχο και υπέστη κάταγμα. 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως, θα προκύψει αν δεν αγωνιστεί ο Καρλ Άντονι-Τάουνς. Ο σούπερ σταρ της Μινεσότα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη γάμπα. Στο ίδιο σχεδόν σημείο που του στέρησε τη συμμετοχή σε 51 αγώνες κατά τη διάρκεια της σεζόν. Επίσης, πέραν από τον τραυματισμό του -σύμφωνα με τον περιβάλλον του παίκτη- υπάρχει και μία ψυχολογική... πτώση του Τάουνς. Διότι, τέτοιες μέρες (πριν τρία χρόνια) πέθανε η μητέρα του και