Πάντερ: «Θέλουμε να κερδίσουμε τα πάντα»!

Κέβιν Πάντερ

i

© photo by Rodolfo Molina / Getty Images / Ideal Images

Πάντερ: «Θέλουμε να κερδίσουμε τα πάντα»!

Γιάννης Πάλλας 22:09 - 04.09.2023

Ο Κέβιν Πάντερ έδειξε το στόχο της Παρτιζάν τη νέα χρονιά, καθώς επισήμανε πως θέλουν τόσο τον τίτλο στην Αδριατική Λίγκα, όσο και στην Euroleague

Μεγάλες προσδοκίες έχουν στην Παρτιζάν Βελιγραδίου για τη νέα χρονιά και αυτές φρόντισε να τις εξωτερικεύσει ο Κέβιν Πάντερ! Το «βαρύ πυροβολικό» στα χέρια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Αμερικανός γκαρντ εξήγησε πως στόχος τη νέα χρονιά είναι να φτάσει η ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου στην Αδριατική Λίγκα και να πάρει την Euroleague.

Άλλωστε, πέρσι έφτασε ένα βήμα από το Final Four, χάνοντας την πρόκριση μετά από μία επεισοδιακή σειρά που δεν είχε προηγούμενο με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κέβιν Πάντερ δημιουργεί προσδοκίες και δείχνει «πεινασμένος» για τρόπαια τη στιγμή που η Παρτιζάν είναι μια άλλη ομάδα. Αποχώρησαν σημαντικοί παίκτες όπως ο Ματίας Λεσόρ, ο Ντάντε Έξουμ και ο Γιαμ Μαντάρ, όμως, έκανε και σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις όπως αυτές των Πι Τζέι Ντοζίερ, Φρανκ Καμίνσκι, ενώ κράτησε τους Κέβιν Πάντερ και Ζακ ΛεΝτέι.

«Όταν ήρθα στην ομάδα, ήμασταν όλοι νέοι παίκτες την πρώτη σεζόν. Πολλά παιδιά έπαιζαν παιχνίδια δύο φορές την εβδομάδα για πρώτη φορά. Ήταν η πρώτη μου φορά που επέστρεψα στο Eurocup. Την πρώτη χρονιά του προπονητή Ομπράντοβιτς, όλα ήταν καινούργια για όλους» ήταν το πρώτο σχόλιο του Κέβιν Πάντερ στο «basketballsphere».

Μαγικός Μπαλτσερόφσκι στο «πράσινο» ντεμπούτο του - Τα συνολικά στατιστικά και οι σκόρερ του Παναθηναϊκού
EUROLEAGUE

21:22 - 04.09.2023

Μαγικός Μπαλτσερόφσκι στο «πράσινο» ντεμπούτο του - Τα συνολικά στατιστικά και οι σκόρερ του Παναθηναϊκού

Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι ήταν ο πρώτος σκόρερ στο φιλικό που έδωσε ο Παναθηναϊκός με την Κρκα Νόβο Μέστο, έχοντας 21 πόντους με 7/7 δίποντα και 7/7 βολές - Άχαστος ο Αντετοκούνμπο, τι έκανε ο Σλούκας και οι υπόλοιποι παίκτες

Και ο Αμερικανός σκόρερ, συμπλήρωσε: «Τώρα, πριν από την έναρξη της τρίτης σεζόν, κατακτήσαμε την ABA League και τα παιδιά έχουν περισσότερη εμπειρία και ωριμότητα. Βλέπετε παίκτες όπως ο Σμαΐλαγκιτς, ο Κοπρίβιτσα, ο Τριφούνοβιτς που έχουν βελτιωθεί. Οι στόχοι μας είναι πλέον οι υψηλότεροι, να κερδίσουμε τα πάντα, τόσο την ABA League όσο και την Euroleague».