Σερέλης: «Δεν μπορούμε να βγάλουμε ακόμα συμπεράσματα»

Σερέλης: «Δεν μπορούμε να βγάλουμε ακόμα συμπεράσματα»

Ηλίας Λαλιώτης 21:39 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:39 - 04.09.2023

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για τη φιλική νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κρκα και στάθηκε στην διάθεση των παικτών.

Ο Χρήστος Σερέλης, ο εκ των άμεσων συνεργατών του Εργκίν Αταμάν, σχολίασε την εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο φιλικό ενόψει της νέας σεζόν απέναντι στην Κρκα.

Ο έμπειρος κόουτς τόνισε ότι είναι νωρίς για συμπεράσματα, καθώς λείπουν και 5 παίκτες λόγω των Εθνικών ομάδων και των τραυματισμών, ενώ στάθηκε στην διάθεση που έδειξαν οι αθλητές του Παναθηναϊκού στο φιλικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χρήστος Σερέλης:

Μαγικός Μπαλτσερόφσκι στο «πράσινο» ντεμπούτο του - Τα συνολικά στατιστικά και οι σκόρερ του Παναθηναϊκού
EUROLEAGUE

21:22 - 04.09.2023

Μαγικός Μπαλτσερόφσκι στο «πράσινο» ντεμπούτο του - Τα συνολικά στατιστικά και οι σκόρερ του Παναθηναϊκού

Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι ήταν ο πρώτος σκόρερ στο φιλικό που έδωσε ο Παναθηναϊκός με την Κρκα Νόβο Μέστο, έχοντας 21 πόντους με 7/7 δίποντα και 7/7 βολές - Άχαστος ο Αντετοκούνμπο, τι έκανε ο Σλούκας και οι υπόλοιποι παίκτες

«Στην ουσία ήταν η πρώτη μας προσπάθεια να παίξουμε 5vs5 σε συνεχόμενο διάστημα. Είμαστε ακόμη πάρα πολύ κουρασμένοι, έχουν κάνει πολύ καλές προπονήσεις τα παιδιά! Θέλαμε να δούμε κάποια συστήματα, καθώς είναι όλα καινούργια στην ομάδα, να δούμε πώς μπορούμε να συνεργαστούμε και σιγά-σιγά να προσαρμόσουμε το αμυντικό μας πλάνο. Δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, μας λείπουν και πέντε παίκτες! Αλλά η διάθεση ήταν το πρώτο πράγμα που θέλαμε να δούμε και το πώς μπορούν να συνεργαστούν κάποιοι παίκτες ως μία νέα ομάδα!».