Η πρώτη εμφάνιση του Σλούκα με τον Παναθηναϊκό (gallery)

Κώστας Σλούκας

i

©Intime

Η πρώτη εμφάνιση του Σλούκα με τον Παναθηναϊκό (gallery)

Κώστας Τσιακλής 20:11 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:49 - 04.09.2023

Ο Κώστας Σλούκας πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό στο φιλικό με την Κρκα Νόβο Μέστο.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Κρκα Νόβο Μέστο στο πρώτο του φιλικό στην Σλοβενία, το οποίο αποτελεί και το ντεμπούτο του Εργκίν Αταμάν στον πράσινο πάγκο.

Βέβαια η εν λόγω αναμέτρηση δεν είναι ντεμπούτο μόνο για τον σπουδαίο Τούρκο κόουτς, καθώς πολλοί παίκτες παίζουν το πρώτο τους παιχνίδι με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ένας από αυτούς είναι και ο Κώστας Σλούκας.

Ο εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού πήρε τον Ιούλιο τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσει από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να πυροδοτούν έτσι μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές βόμβες σε όλη την Ευρώπη!

Ο Κώστας Σλούκας λοιπόν, φόρεσε για πρώτη φορά τον αριθμό «10», τον οποίο και επέλεξε στον Παναθηναϊκό, ξεκίνησε στην βασική πεντάδα και ετοιμάζεται για μια μεγάλη σεζόν.

Με ξέσπασμα στο τέλος ήρθε η νίκη στο πρώτο φιλικό του νέου Παναθηναϊκού (vids+stats)
EUROLEAGUE

20:34 - 04.09.2023

Με ξέσπασμα στο τέλος ήρθε η νίκη στο πρώτο φιλικό του νέου Παναθηναϊκού (vids+stats)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 91-80 της Κρκα Νόβο Μέστο στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας, με τον Κώστα Σλούκα να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την πράσινη φανέλα και τον Γκραντ να κάνει την... ανατροπή - Πρώτος σκόρερ με 21 πόντους ο Μπαλτσερόφσκι, πολύ καλή εμφάνιση από Αντετοκούνμπο, ξεχώρισε το δίδυμο Σλούκα-Βιλντόζα

Οι πρώτες εικόνες του Κώστα Σλούκα στα αγωνιστικά πράσινα: