Ο κορυφαίος προπονητής μπάσκετ στον πλανήτη, Γκρεγκ Πόποβιτς, πήρε το μικρόφωνο κατά τη διάρκεια του αγώνα και υπερασπίστηκε έναν αντίπαλό του μπροστά στους οπαδούς της ομάδας του!

Ο κορυφαίος προπονητής μπάσκετ στον πλανήτη, Γκρεγκ Πόποβιτς, πήρε το μικρόφωνο κατά τη διάρκεια του αγώνα και υπερασπίστηκε έναν αντίπαλό του μπροστά στους οπαδούς της ομάδας του!

Χρήστος Τσάλτας 10:36 - 23.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:26 - 23.11.2023

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς υποδέχτηκαν τους Λος Άντζελες Κλίπερς, όμως το highlight του αγώνα δεν ήταν κάποια φάση εντός παρκέ, αλλά ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Γκρεγκ Πόποβιτς.

Ο Καουάι Λέοναρντ επέστρεψε στο Τέξας, για να τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα στην οποία «έχτισε» το όνομά του, τους Σαν Αντόνιο Σπερς και οι φίλοι των «σπιρουνιών» τον υποδέχτηκαν με... θερμό τρόπο.

Κάθε φορά που έπιανε τη μπάλα οι αποδοκιμασίες ήταν έντονες, με τους φίλους των Σπερς να δείχνουν πως δεν έχουν ξεχάσει την συμπεριφορά του, όταν το καλοκαίρι του 2019 ζητούσε να γίνει ανταλλαγή και να αποχωρήσει από το Τέξας για άλλες πολιτείες.

Για τους φίλους των Σπερς ο Klaw είναι... κόκκινο πανί και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα σε ακόμα μια επιστροφή του. Μόνο που αυτή τη φορά ανέλαβε δράση ο Γκρεγκ Πόποβιτς και χάρισε ένα από τα highlights της σεζόν.

Τι έκανε ο coach Pop; Πήρε το μικρόφωνο και κάλεσε τον κόσμο των Σπερς να σταματήσει να αποδοκιμάζει τον Καουάι Λέοναρντ. «Σταματήστε να αποδοκιμάζετε τον Καουάι Λέοναρντ. Δεν είναι σωστό, δεν είναι αυτό που πραγματικά είμαστε εμείς», ήταν τα λόγια του Πόποβιτς στο μικρόφωνο.

Ωστόσο ι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν, μιας και οι φίλοι των Σπερς δεν ξεχνούν τα όσα είχαν συμβεί στο παρελθόν μεταξύ του Λέοναρντ και του franchise από το Τέξας... Στο τέλος όμως αυτός που χαμογέλασε ήταν ο χαρισματικός φόργουορντ, που οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του σε νέα νίκη, αυτή τη φορά με σκορ 109-102, με τους Κλιπς να δείχνουν πως έχουν αφήσει για τα καλά πίσω το σερί των 6 διαδοχικών ηττών στη σεζόν.