Ο κόσμος νίκησε τον παραλογισμό: Έμεινε στην εξέδρα σε όλο το ματς το πανό στη Νίκαια

Ο κόσμος νίκησε τον παραλογισμό: Έμεινε στην εξέδρα σε όλο το ματς το πανό στη Νίκαια

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:21 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 20:26 - 04.03.2023

Το πανό στο Ιωνικός - ΑΕΚ δεν κατέβηκε ποτέ και το παιχνίδι ξεκίνησε με αυτό στην εξέδρα, εξέλιξη που αποτελεί μια νίκη του κόσμου απέναντι στον παραλογισμό!

Το παιχνίδι του Ιωνικού με την ΑΕΚ ξεκίνησε με καθυστέρηση, καθώς ένα πανό για τα Τέμπη έφερε αναμπουμπούλα. 

«Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος αλλά ούτε κι ατύχημα. Την κρατική δολοφονία βαφτίσατε δυστύχημα», ανέφερε το πανό, με τους διαιτητές να ζητούν να κατέβει, αλλιώς δεν θα συνεχιστεί το παιχνίδι! 

Αρχικά το πανό φάνηκε να κατεβαίνει, όμως εν τέλει έμεινε εκεί που ήταν, με τους διαιτητές να αποχωρούν για τα αποδυτήρια, αλλά εν τέλει να επιστρέφουν στο παρκέ και να σφυρίζουν το τζάμπολ του αγώνα. 

Αυτό αποτελεί μια νίκη του κόσμου, ο οποίος επέμεινε στην άποψή του και την θέλησή του, με το τέλος να τον δικαιώνει και το πανό να μένει στη θέση του σε όλη την διάρκεια του αγώνα. 

Βέβαια, αυτό δεν συνέβη παντού. Στο Παλαιό Φάληρο - Αιγάλεω ένα αντίστοιχο πανό, με υβριστικό όμως περιεχόμενο κατέβηκε, με τους φιλάθλους του «Σίτι» να το «εξαφανίζουν» μετά από εντολή των διαιτητών, προκειμένου να συνεχιστεί το παιχνίδι. 

Από την άλλη, στο Παπάγος - Μαρούσι, το πανό των φίλων των φιλοξενουμένων έμεινε επίσης στη θέση του σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. 

Η χώρα μας γενικά είναι συγκλονισμένη με την ανείπωτη τραγωδία που στοίχησε τη ζωή σε 57 αθώες ψυχές, κυρίως νεαρών φοιτητών, με τον κόσμο του μπάσκετ να αντιδρά και τους φιλάθλους της Νίκαιας να βγαίνουν νικητές. Βέβαια και το νικητές είναι σχετικό, γιατί στην Ελλάδα του 2023 που ακόμα συμβαίνουν τέτοια γεγονότα, όλοι μοιάζουμε ηττημένοι...