Ο... κουλ Πετρούσεφ: Ανάποδα το καπέλο και με κοντομάνικο μέσα στο κρύο (gallery)

Ο... κουλ Πετρούσεφ: Ανάποδα το καπέλο και με κοντομάνικο μέσα στο κρύο (gallery)

Sportal newsroom 10:50 - 28.11.2023

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Φιλίπ Πετρούσεφ στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», με τον Σέρβο σέντερ να έχει μια... κουλ άφιξη.

Στους ρυθμούς του Φιλίπ Πετρούσεφ κινείται τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός. Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του, τα ξημερώματα της Τρίτης, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportal.gr, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ υποδέχτηκε τον Σέρβο σέντερ στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το πρωί της ίδιας μέρας.

Ο Πετρούσεφ άφησε στην... άκρη το όνειρο του ΝΒΑ, για να μπει στη «μηχανή» της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα και να δώσει λύσεις στην φροντ λάιν, πλαισιώνοντας τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μουστάφα Φαλ. Με τον «Μίλου» άλλωστε γνωρίζεται πολύ καλά, από την συνύπαρξή τους στην εθνική ομάδα της Σερβίας.

Για το λόγο αυτό ο 24χρονος άσος αναμένεται να μπει άμεσα σε ρυθμό προπονήσεων με την ομάδα του Πειραιά. Ωστόσο αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν το στυλ με το οποί έκανε την εμφάνισή του στο διάδρομο αφίξεων του αεροδρομίου.

Ο Σέρβος σέντερ ήταν... κουλ, φορώντας το καπέλο του ανάποδα, ενώ έκανε την εμφάνισή του και με κοντομάνικη μπλούζα, αψηφώντας το κρύο που επικρατεί στην Αθήνα τις τελευταίες μέρες. Δείχνοντας έτοιμος να μπει άμεσα στη... δράση με τη νέα του ομάδα.