«Βασιλιάς» των ρεκόρ: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που ξεπερνάει τους 39.000 πόντους

«Βασιλιάς» των ρεκόρ: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που ξεπερνάει τους 39.000 πόντους

Χρήστος Τσάλτας 09:40 - 22.11.2023

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έγραψε ακόμα μια χρυσή σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας του στα παρκέ του ΝΒΑ, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της λίγκας που έφτασε τους 39.000 πόντους, σπάζοντας όλα τα κοντέρ.

Η λίγκα του ΝΒΑ ανήκει στον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Τι κι αν βρίσκεται στην 21η σεζόν της καριέρας του, τι κι αν βαδίζει στο 39ο έτος της ηλικίας του, τι κι αν ο ανταγωνισμός είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα; Ο «Βασιλιάς» συνεχίζει να ηγείται και να κάνει τη διαφορά.

Στη νίκη των Λος Άντζελες Λέικερς απέναντι στους Γιούτα Τζαζ, με το εμφατικό 131-99, ο Τζέιμς έγραψε ακόμα μια χρυσή σελίδα, έστω κι αν έπαιξε μόλις 24 λεπτά. Στο διάστημα αυτό πρόλαβε να μετρήσει 17 πόντους με 6/10 σουτ, 7 ριμπάουντ και 9 ασίστ, σε μια ακόμα άκρως παραγωγική εμφάνιση.

Οι 17 πόντοι μάλιστα είχαν ιστορική σημασία, καθώς με αυτούς έφτασε τους 39.000 στην καριέρα του στο ΝΒΑ. Ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στη λίγκα συνεχίζει να γράφει χρυσές σελίδες και να διαλύει τα κοντέρ, δίνοντας απαντήσεις σε όσους τον θεωρούν γερασμένο.

Εκείνος φροντίζει να απαντάει μέσα από την παρουσία του πάνω στο παρκέ, η οποία κάνει τους Λέικερς πολύ καλύτερη ομάδα και τους οδηγεί εκ του ασφαλούς.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το καλάθι του ΛεΜπρόν Τζέιμς που τον έφερε στο... μοναχικό κλαμπ των παικτών που μετρούν 39.000 πόντους στο ΝΒΑ!