O Λόνζο Μπολ ξανά στο χειρουργείο, η καριέρα του πλέον μπαίνει σε... κίνδυνο

Λόνζο Μπολ

i

© photo by Stacy Revere / Getty Images / Ideal Images

O Λόνζο Μπολ ξανά στο χειρουργείο, η καριέρα του πλέον μπαίνει σε... κίνδυνο

Γιώργος Γαβριλάκης 19:29 - 09.03.2023 / Ανανεώθηκε: 19:35 - 09.03.2023

Ο 25χρονος γκαρντ των Σικάγο Μπουλς, Λόνζο Μπολ, έχει κάνει δύο χειρουργεία στο ίδιο γόνατο και φαίνεται πως θα χρειαστεί και τρίτο. Πλέον, υπάρχουν φόβοι πως δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στο επίπεδο που βρισκόταν πριν τον περσινό του αρχικό τραυματισμό.

Στα μέσα της περσινής σεζόν ο Λόνζο Μπολ τραυματίστηκε στο γόνατο και αφού είχε παίξει 35 παιχνίδια με τους Σικάγο Μπουλς, προσφέροντας 13,1 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 5,1 ασίστ. Αυτή ήταν και η τελευταία του παρουσία στο ΝΒΑ

Από τότε έχει μπει δύο φορές στο χειρουργείο για να λύσει το ίδιο πρόβλημα στο πόδι του και τώρα πιθανολογείται ότι θα χρειαστεί να κάνει και τρίτο! Ο Μπολ ήταν σχεδόν βέβαιο πως δεν θα επιστρέψει φέτος, αλλά πλέον το θέμα είναι αν θα μπορέσει να επιστρέψει... γενικά. 

Ο διάσημος και αξιόπιστος ρεπόρτερ Άντριαν Βοϊναρόφσκι αποκάλυψε την άσχημη τροπή που έχει πάρει η εξέλιξη της υγείας του Μπολ και σε περίπτωση που ξαναμπεί στο χειρουργείο είναι δεδομένο πως η αποθεραπεία του θα διαρκέσει άλλους έξι μήνες. 

Οι Μπουλς πάντως, χωρίς αυτόν έχουν πρόβλημα στην οργάνωση του παιχνιδιού τους, αλλά προσπαθούν να το ξεπεράσουν και διεκδικούν είσοδο στα play offs. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται εκτός προνομιούχων θέσεων, αλλά με την πρόσφατη νίκη τους στο Ντένβερ επί των Νάγκετς έδειξαν να έχουν... σφυγμό και επέχουν μία νίκη μακριά από τους Ουίζαρντς που βρίσκονται στην όγδοη θέση. Στην τελευταία δηλαδή που οδηγεί στα play in/ Απομένουν, άλλα 16 παιχνίδια για να επιβληθούν και να προσπεράσουν μία ομάδα. 

Εν τω μεταξύ και ο μικρός του αδελφός, ΛαΜέλο Μπολ είναι εκτός σεζόν και το ίδιο άτυχος με αυτόν. Φέτος, ο σούπερ σταρ των Σάρλοτ γύρισε τρεις φορές τον αστράγαλο του και την τελευταία φορά που το έπαθε (στις 28/2) στο ματς με τους Ντιτρόιτ Πίστονς τον... έσπασε! Το κάταγμα που υπέστη δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί ξανά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.