Ο Μάικ Τζέιμς εκνευρίστηκε στο τάιμ άουτ, αλλά ο κόουτς Ομπράντοβιτς δεν θέλησε να το σχολιάσει (vid)

Μάικ Τζέιμς

i

© Intime

Ο Μάικ Τζέιμς εκνευρίστηκε στο τάιμ άουτ, αλλά ο κόουτς Ομπράντοβιτς δεν θέλησε να το σχολιάσει (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:41 - 25.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:42 - 25.02.2023

Η ήττα της Μονακό στη Βαρκελώνη δημιούργησε εκνευρισμό στον Μάικ Τζέιμς, αλλά ο κόουτς Σάσα Ομπράντοβιτς κρατά τις ισορροπίες και αντιλαμβάνεται πως «αυτά συμβαίνουν στις ομάδες».

Η Μονακό ήταν σε δύσκολη θέση. Λιγότερο από δύο λεπτά (1'50'' για την ακρίβεια) πριν το τέλος της αναμέτρησης ήταν πίσω στο σκορ με 11 πόντους. Η Μπαρτσελόνα προηγούταν με 76-65 και τα χρονικά περιθώρια δεν επέτρεπαν ελπίδες ανατροπής. 

Λίγο νωρίτερα ο Μάικ Τζέιμς (5'40'') πριν την ολοκλήρωση της τέταρτης περιόδου είχε μειώσει στο σουτ: 65-62. Οι Καταλανοί απάντησαν με ένα μικρό σερί που τους έδωσε και πάλι διψήφια διαφορά, γεγονός που εκνεύρισε τον Αμερικανό γκαρντ της ομάδας του Πριγκιπάτου και όταν ο προπονητής του κάλεσε τάιμ άουτ για τις τελευταίες οδηγίες δεν είχε καμία όρεξη και καμία διάθεση για να ακούσει. Άρχισε να γκρινιάζει και ο Σάσα Ομπράντοβιτς απλώς συγκεντρώθηκε στις δικές του οδηγίες.

Πάντως, ο Ομπράντοβιτς τον κράτησε μέχρι τέλους στο παρκέ και ο Τζέιμς ολοκλήρωσε το ματς με 14 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, αλλά και 4 λάθη. Ο Σέρβος δεν ήθελε να αναφερθεί στο συμβάν καθώς όπως είπε... «κανένα σχόλιο», πριν τονίσει «πως αυτά συμβαίνουν στις ομάδες».  Όσον αφορά στο ματς είπε πως «ήμασταν άστοχοι στη τελευταία περίοδο. Δεν εκτελούσαμε σωστά. Χάσαμε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες». 
 

Η Μπαρτσελόνα πάντως, πήρε πλεονέκτημα σε σχέση με την Μονακό για την πρώτη τετράδα της Euroleague. Οι Καταλανοί με ρεκόρ 17-8 ακολουθούν τον Ολυμπιακό (18-7) και τη Ρεάλ Μαδρίτης που έχει 17-7 με έναν αγώνα λιγότερο. Η Μονακό βρίσκεται με 15-10 πίσω απ' όλους αυτούς και από την Φενέρμπαχτσε που διατηρείται στην τέταρτη θέση με 15-9.