Ο Μάικ Τζέιμς έρχεται στο Sportal!

Ο Μάικ Τζέιμς έρχεται στο Sportal!

Sportal newsroom 10:42 - 03.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:45 - 03.01.2024

Ο «εκρηκτικός» σταρ της Μονακό, Μάικ Τζέιμς, επιστρέφει στην Ελλάδα για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, την Πέμπτη (4/1, 21:15) και κάνει... pit stop μπροστά από την κάμερα του Sportal!

Το όνομά του και το παιχνίδι του έχουν συνδυαστεί με εντυπωσιακές επιδόσεις στα γήπεδα της EuroLeague. Και με αμέτρητα εύστοχα σουτ! Ο Μάικ Τζέιμς είναι ένας από τους σπουδαιότερους σκόρερ που έχουν εμφανιστεί ποτέ στην ήπειρο και ένα από τα πιο... καυτά ονόματα των ημερών. 

Έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού (και πιο πριν του Κολοσσού), έχει... φλερτάρει με τον Ολυμπιακό, τώρα πρωταγωνιστεί με την Μονακό και σύντομα, το καλοκαίρι, θεωρείται πιθανό -έως και βέβαιο- πως θα αλλάξει ομάδα. 

Το αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του ακόμα είναι αβέβαιο και άγνωστο, αλλά επιστρέφει τώρα για έναν αγώνα. Αυτός της ομάδας από το Πριγκιπάτο κόντρα στον Ολυμπιακό (4/1) για την 19η αγωνιστική της EuroLeague. Και το Sportal δεν έχασε την ευκαιρία να τον συναντήσει και να τον... ανακρίνει! 

Μείνετε συντονισμένοι γιατί ο Μάικ Τζέιμς έρχεται στο Sportal! 

🔴 Sportal Euroleague Show με Μπασκόνια - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Τετάρτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!