Η ομιλία του Μπαρτζώκα: «Να μείνουμε ενωμένοι, έχουμε τεράστιες δυνατότητες»

Η ομιλία του Μπαρτζώκα: «Να μείνουμε ενωμένοι, έχουμε τεράστιες δυνατότητες»

Sportal newsroom 09:54 - 03.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:00 - 03.01.2024

Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε μέσω των κοινωνικών δικτύων την ομιλία του κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια μετά τη νίκη επί της Μιλάνο.

Το έτος 2024, σε αγωνιστικό τουλάχιστον επίπεδο, ξεκίνησε με... καρδιοχτύπι για τον Ολυμπιακό, αλλά στο ΣΕΦ το βράδυ της Τρίτης (2/1) η νίκη κόντρα στην Μιλάνο... κατακτήθηκε, στο πρώτο ματς της διαβολοβδομάδας -έτσι όπως έχει καθιερωθεί να λέγεται η διπλή αγωνιστική στην EuroLeague

Μάλιστα, ήταν η τρίτη συνεχόμενη επιτυχία των «ερυθρολεύκων» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και τώρα η σκέψη είναι μία: Πως θα έρθει και η τέταρτη. 

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (4/1) -και πάλι στην έδρα του- την Μονακό αυτή τη φορά, για 19η αγωνιστική και ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε το... στίγμα του, μέσω του video που δημοσίευσε ο διαχειριστής των social media της ομάδας του Πειραιά. 

Και σε αυτό πρωταγωνιστούσε ο τεχνικός της ομάδας και ο λόγος του στα αποδυτήρια μετά την επιτυχία επί της ομάδας από τον βορρά της Ιταλίας. 

«Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να πάρουμε», παραδέχθηκε ο Μπαρτζώκας και κατέληξε πως «πήραμε την 3η σερί νίκη μας. Πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο για να δείξουμε τις δυνατότητές μας. Έχουμε τεράστιες δυνατότητες, πρέπει απλώς να μείνουμε ενωμένοι. Κάθε μέρα μετράει αυτή τη στιγμή». 

🔴 Sportal Euroleague Show με Μπασκόνια - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Τετάρτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!