Ο Τόμιτς στο Sportal: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την αποθέωση - Θέλουμε το 3/3 στα ματς που ακολουθούν»

Ο Τόμιτς στο Sportal: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την αποθέωση - Θέλουμε το 3/3 στα ματς που ακολουθούν»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:57 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:15 - 03.01.2024

Ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε στην κάμερα του Sportal και την εκπομπή Sportal Euroleague Show για την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο του Ολυμπιακού, ενώ έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια, θέτοντας σαν στόχο το 3/3 στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Ένας παλιός γνώριμος επέστρεψε στο ΣΕΦ, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο. Ο Μίλαν Τόμιτς βρέθηκε σε γνώριμα λημέρια και αποθεώθηκε από τον κόσμο και αναφέρθηκε στην αναμέτρηση και τα σημεία που έκριναν το παιχνίδι στο φαληρικό στάδιο.

Όσα είπε ο Μίλαν Τόμιτς στο Sportal Euroleague Show:

Για την αποθέωση του κόσμου: «Είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο και ευχαριστώ τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Είναι πολύ ωραίο. Κάτι προσφέραμε και εμείς και έχει μείνει στο μυαλό των φιλάθλων αυτά τα 25 χρόνια που δούλεψα στον Ολυμπιακό. Ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα. Δεν μπορούσα να ανταποδώσω την ώρα του αγώνα. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά».

Για τις ατυχίες της Αρμάνι Μιλάνο: «Άτυχοι φυσικά και είμαστε. Έχουμε εκτός Μίροτιτς, Μπάρον, Λο, Σιλντς και τον Ρίτσι. Κερδίσαμε την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας, κερδίσαμε την Μπασκόνια με 3 ψηλούς. Προσπαθούμε να κερδίσουμε παιχνίδια με διαφορετικές πεντάδες. Τα καταφέρουμε και η ομάδα έχει χαρακτήρα, πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν παρατήσαμε το παιχνίδι και ήμασταν κοντά για να κερδίσουμε».

Για το αν προτιμάει Αθήνα ή Μιλάνο: «Εντελώς διαφορετικός τρόπος ζωής. Αθήνα και Γλυφάδα έχουν πολλά καλά, όπως και το Μιλάνο που είναι εύκολη πόλη να τη ζήσεις».

Για την δουλειά στην Αρμάνι Μιλάνο: «Είναι πολύ οργανωμένη ομάδα, από τις πιο οργανωμένες στην Ευρωλίγκα. Η συνεργασία είναι άψογη, σαν ομάδα δουλεύει στο επίπεδο του ΝΒΑ και όλο το σταφ και ο τρόπος λειτουργίας είναι κάτι που δεν έχω δει. Η συνεργασία με τον Μεσίνα είναι πολύ καλή. Πιστεύω θα καταφέρουμε κάτι καλό και όταν γυρίσουν οι τραυματίες θα καταφέρουμε κάτι καλό. Βλέποντας και κάνοντας. Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει κι αυτό».

Για τα επόμενα 3 παιχνίδια της Αρμάνι Μιλάνο και το πώς βιώνουν την κριτική: «Πρέπει να κερδίσουμε στο γήπεδό μας και τα 3 παιχνίδια. Αν κερδίσουμε και τα 3 παιχνίδια θα αλλάξει η βαθμολογία γιατί θα είμαστε κοντά στην οκτάδα. Σχετικά με την πίεση, δεν διαβάζω ούτε στην Ιταλία, ούτε στην Ελλάδα τι γράφουν».