Η αδιαθεσία Μεσίνα έστειλε τον Τόμιτς στη συνέντευξη Τύπου!
i

©InTime

Η αδιαθεσία Μεσίνα έστειλε τον Τόμιτς στη συνέντευξη Τύπου!

Sportal newsroom 23:45 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:46 - 02.01.2024

Ο Έτορε Μεσίνα δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία και μίλησε ο Μίλαν Τόμιτς

Η ένταση του αγώνα και η πίεση που χτύπησε... κόκκινο στα τελευταία λεπτά προκάλεσε μια αδιαθεσία στον προπονητή της Αρμάνι Μιλάνο Έτορε Μεσίνα, ο οποίος έστειλε τον συνεργάτη του Μίλαν Τόμιτς να μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Το μεγάλο σουτ του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος στο φινάλε αποτέλεσε το σημείο-κλειδί της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, όπως επισήμανε ο Τόμιτς.

«Ήταν ένα ματς όμορφο για να το παρακολουθήσεις. Παλέψαμε σαν τρελοί, όσοι έπαιξαν πάλεψαν για να καλύψουμε τους τραυματισμούς μας. Ήταν σπουδαίο ματς. Όταν το σκορ έκλεισε, αστοχήσαμε σε σουτ του Τονούτ, ο Γουίλιαμς-Γκος έβαλε το δικό του τρίποντο και εκεί ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά για να πάρει την νίκη. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν» δήλωσε ο άμεσος συνεργάτης του Έτορε Μεσίνα.

Και ο Μίλαν Τόμιτς, συμπλήρωσε: «Είναι θετικό ότι παλέψαμε, χάναμε με δέκα και αντιδράσαμε ενώ η διαφορά μπορούσε να ανοίξει. Γυρίσαμε, ήμασταν κοντά στο να κερδίσουμε. Δείξαμε χαρακτήρα και παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είναι μεγάλη η χρονιά, ο Ολυμπιακός όπως και όλες οι ομάδες έχουν πολλές ήττες. Είναι τρομερό το πρόγραμμα, είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια και οι παίκτες δεν είναι ρομπότ. Ο Ολυμπιακός έχει μία σταθερότητα και πιστεύω ότι θα φτάσει ψηλά».

Ολυμπιακός: Ο Τόμιτς αντί του Μεσίνα στη συνέντευξη Τύπου, δεν αισθάνθηκε καλά ο Ιταλός προπονητής