O Mάικλ Τζόρνταν παραθερίζει στην Ιταλία και τον ακολουθούν άνθρωποι που βελάζουν σαν κατσίκες (vid)

O Mάικλ Τζόρνταν παραθερίζει στην Ιταλία και τον ακολουθούν άνθρωποι που βελάζουν σαν κατσίκες (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:31 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:36 - 22.08.2023

Ο θρύλος του ΝΒΑ, Μάικλ Τζόρνταν βρίσκεται στην Ιταλία για διακοπές και όταν τον είδαν οι ντόπιοι και οι τουρίστες του απεθύνθηκαν σαν να ήταν κατσίκα. Που είναι! Άλλωστε, αυτός λογίζεται -στην συντρυπτική πλειοψηφία του κοινού- ως ο GOAT, δηλαδή ως ο καλύτερος όλων των εποχών.

Η Ιταλία στο τομέα της κτηνοτροφίας επικεντρώνεται στην εκτροφή αιγοπροβάτων, αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που ακούστηκαν βελάσματα -σαν αυτά που κάνουν οι κατσίκες- όταν ο Μάικλ Τζόρνταν εμφανίστηκε σε τουριστικό θέρετρο της γειτονικής μας χώρας. 

Η παρουσία του θρύλου του ΝΒΑ και έξι φορές πρωταθλητή με τους Σικάγο Μπουλς εντοπίστηκε αστραπιαία όταν φίλοι των σπορ τον είδαν να περπατά στους δρόμους. Παρά το γεγονός ότι φορούσε λευκό καπελάκι και έμοιαζε απλώς με τουρίστας, οι μπράβοι που τον συνόδευαν, αλλά και το παγκοσμίως αναγνωρίσημο παρουσιαστικό του τον… εξέθεσαν.

Μάλιστα, κάποιοι φαν του που παρακολουθούν τις παραδόσεις του αμερικάνικου πρωταθλήματος όταν πέρασε από κοντά τους άρχισαν να κραυγάζουν μακρόσυρτα «μπε!», για να δηλώσουν μονομιάς ότι αυτός είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών. Δηλαδή ο Greatest Of All Time, που τα αρχικά συνθέτουν τη λέξη GOAT, η μετάφραση της οποίας είναι «Κατσίκα». 

Αυτή η έννοια έχει ξεκινήσει από τα σπορ των ΗΠΑ, έχει περάσει σε όλο τον πλανήτη του αθλητισμού γι’ αυτό και στο ποδόσφαιρο (που στην βόρεια Αμερική ονομάζεται soccer) έχει εμφανιστεί εδώ και χρόνια ο όρος που συνοδεύει συνήθως τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Οι Νικς εντόπισαν προπονητή-κατάσκοπο και έκαναν μήνυση σε αυτόν και στους Ράπτορς
NBA

10:02 - 22.08.2023

Οι Νικς εντόπισαν προπονητή-κατάσκοπο και έκαναν μήνυση σε αυτόν και στους Ράπτορς

Η ομάδα της Νέας Υόρκης καταγγέλει τον 32χρονο κόουτς της, Άικ Αζόταμ, για παράνομη συνεργασία με τους Ράπτορς και μεταφορά πληροφοριών που επιβάρυναν τους Νικς και βοηθούσαν την ομάδα του Καναδά.

To GOAT πάντως, το έχει ακούσει περισσότερες φορές απ’ όλους ο Μάικλ Τζόρνταν και μπορεί να υπάρχουν υποστηρικτές του ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά η κοινή γνώμη στην πλειοψηφία της υποκλίνεται στον «Air». Πάντως, οι συμπαίκτες του σούπερ σταρ των Λέικερς από την περσινή κιόλας περίοδο έχουν... βελάξει αρκετές φορές για να αποθεώσουν τον Βασιλιά και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών. 

Tags: