Οι συμπαίκτες του ΛεΜπρόν… βέλαξαν για να δείξουν ποιος είναι ο GOAT (vid)

ΛεΜπρόν Τζέιμς, Άντονι Ντέιβις

i

© photo by Jason Miller / Getty Images / Ideal Images

Οι συμπαίκτες του ΛεΜπρόν… βέλαξαν για να δείξουν ποιος είναι ο GOAT (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:03 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:11 - 05.04.2023

Λίγο μετά τη νίκη των Λέικερς επί των Τζαζ οι δημοσιογράφοι προσπαθούσαν να μιλήσουν με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, την ώρα που οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας βέλαζαν θέλοντας να εξηγήσουν με τον τρόπο τους ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών.

Στο λατινικό αλφάβητο τα αρχικά του «καλύτερου παίκτη όλων των εποχών» (Greatest Of All Time) δημιουργούν τη λέξη: GOAT, η μετάφραση της οποίας στα ελληνικά είναι... «Κατσίκα».  

Έτσι, εξηγείται το γεγονός ότι όταν οι δημοσιογράφοι μπήκαν στα αποδυτήρια των Λέικερς για να πάρουν δηλώσεις από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς αισθάνθηκαν σαν να μπήκαν σε στάνη. 

Άκουγαν δυνατά βελάσματα λες και υπήρχαν στο χώρο πολλές κατσίκες. 

Ο Τζοέλ Εμπίντ έφθασε στα επίπεδα «Τσάμπερλεϊν» και ο κόουτς Ρίβερς θεωρεί πως η ιστορία τελείωσε: «Αυτός είναι ο MVP»
NBA

10:20 - 05.04.2023

Ο Τζοέλ Εμπίντ έφθασε στα επίπεδα «Τσάμπερλεϊν» και ο κόουτς Ρίβερς θεωρεί πως η ιστορία τελείωσε: «Αυτός είναι ο MVP»

Ο Καμερουνέζος σέντερ των Σίξερς, Τζοέλ Εμπίντ, έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ (πρώτος ήταν Ουίλτ Τσάμπερλεϊν) που τελείωσε αγώνα με 50 πόντους, 10 ριμπάουντ 5 ασίστ και ποσοστό ευστοχίας στα σουτ άνω του 80%.

Ήταν όμως οι συμπαίκτες του 38χρονου σούπερ σταρ του ΝΒΑ και πρώτου σκόρερ όλων των εποχών που δημιούργησαν έναν ηχητικό σκηνικό για να εξηγήσουν με τον τρόπο τους ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. 

Ο ΛεΜπρόν είχε μόλις οδηγήσει την ομάδα σε μία νίκη επί των Τζαζ στην έξτρα περίοδο και είχε ολοκληρώσει την παρουσία του έχοντας 37 πόντους παραγωγή στην επίθεση. Ήταν κυριαρχικός στο παιχνίδι και μάλιστα με δικό του λέι απ ήρθε η νίκη με 135-133. 

Ήταν μία νίκη που βελτίωσε το ρεκόρ των Λιμνανθρώπων σε 41-38 και χρειάζονται στα παιχνίδια που απομένουν μία νίκη παραπάνω από τους Λ.Α. Κλίπερς για να πάρουν το έκτο εισιτήριο της δυτικής περιφέρειας που οδηγεί απευθείας στα play offs. Ειδάλλως, θα πρέπει να διεκδικήσουν πρόκριση μέσω του play in tournament.