«Ο Μίροτιτς συμφώνησε με την Παρτίζαν» (vid)

Νίκολα Μίροτιτς, Ζακ ΛεΝτέι

i

© photo by Srdjan Stevanovic / Getty Images / Ideal Images

«Ο Μίροτιτς συμφώνησε με την Παρτίζαν» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:05 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:17 - 13.07.2023

Σύμφωνα με την σέρβικη «Kurir» ο Νίκολα Μίροτιτς θα είναι η... ατομική βόμβα της Παρτίζαν στο μεταγραφικό παζάρι. Το δημοσίευμα αναφέρει το μέρος και τη στιγμή της συμφωνίας, αλλά και όλες τις λεπτομέρειες.

Ο Νίκολα Μίροτιτς, χωρίς κάποια ιδιαίτερη προσωπική του παρέμβαση, έχει αναστατώσει ολόκληρη τη μεταγραφική αγορά της Ευρώπης. Ο ίδιος ο παίκτης, μάλλον θα προτιμούσε να μην είχε «γεννηθεί» τίποτα απ' όλα όσα ακούγονται και έχουν να κάνουν με την επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στην πραγματικότητα θα προτιμούσε να συνεχίσει την πορεία του στη Μπαρτσελόνα, αρκεί βέβαια οι «μπλαουγκράνα» να μπορούσαν να καλύψουν τις συμφωνημένες οικονομικές του απαιτήσεις. 

Επειδή όμως, ο σύλλογος της Καταλονίας περιορίζει το μπάτζετ του τού εξήγησε πως οι δρόμοι τους θα χωρίσουν, κάτι που ο Μαυροβούνιος με Ισπανική υπηκοότητα γνώριζε πριν καν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, που παρεμπιπτόντως κατακτήθηκε από την ομάδα του -με αυτόν πρωταγωνιστή- εις βάρος της Ρεάλ Μαδρίτης. 

Από τότε και έπειτα οι φήμες για την μεταγραφή του Μίροτιτς έβγαλαν καπνούς και όλοι έψαχναν αν υπήρξε πίσω από τους καπνούς... φωτιά. Η Μονακό ήταν η πρώτη που μπήκε στο παιχνίδι, η Αρμάνι Μιλάνο ακολούθησε, ενώ ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός προσέγγισαν τον παίκτη, τον πίεσαν για να τον αποκτήσουν, πριν αυτός ενημερώσει πως η Ελλάδα δεν είναι η επιθυμητή χώρα προορισμού του. 

Μέσα στην ιστορία προέκυψε και ένα ταξίδι του στο Βελιγράδι που φούντωσε τις φήμες και έβαλε στο... παιχνίδι τον Ερυθρό Αστέρα, άσχετα αν θεωρητικά δεν είχε τις οικονομικές προδιαγραφές για να το κάνει. Πέρσι όμως, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τον Φακούντο Καμπάτσο, οπότε η ρόλος τους στα σενάρια απέκτησε ρεαλιστικό χαρακτήρα. 

Τώρα, όμως κι ενώ οι πληροφορίες που αφορούν στην υπόθεση Μίροτιτς έθεταν ως πρωτοπόρους στην κούρσα την Μονακό και την Αρμάνι Μιλάνο, ένα σέρβικο δημοσίευμα δεν περιπλέκει απλώς την κατάσταση, αλλά ενημερώνει πως ο 32χρονος σούπερ σταρ τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Παρτίζαν

Συγκεκριμένα, η μεταγραφή του Μίροτιτς στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρεται ως ολοκληρωμένη και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση. Μάλιστα, δημοσιεύθηκαν και τα παρασκήνια των διαπραγματεύσεων που έλαβαν χώρα στο εστιατόριο ενός ξενοδοχείου της Ποντγκόριτσα. Εκεί τα... βρήκαν οι δύο πλευρές και η Παρτίζαν -σύμφωνα πάντα με την Kurir- απέσπασε την καταφατική απάντηση του παίκτη. 

Στο δείπνο μετείχε ο παίκτης, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο αθλητικός διευθυντής και πρώην σταρ του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Ζόραν Σάβιτς. Οι τρεις τους έδωσαν τα χέρια και το μόνο που απομένει είναι να ολοκληρωθεί η αποδέσμευσή του από την Μπαρτσελόνα.