Η ανοιχτή πρόσκληση του Γιώργου Μπαρτζώκα στον Εργκίν Αταμάν! (vid)

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

© Intime

Η ανοιχτή πρόσκληση του Γιώργου Μπαρτζώκα στον Εργκίν Αταμάν! (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 18:31 - 27.09.2023

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χαρακτήρισε τον Εργκίν Αταμάν «μποέμ τύπο» επισημαίνοντας ότι θα ήθελε να βγει μαζί του για δείπνο!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε στο Sportal στο πλαίσιο της media day και δήλωσε την εκτίμησή του για τον προπονητή του «τριφυλλιού» και μάλιστα, θα ήθελε μία έξοδο με έναν «μποέμ τύπο» όπως ο Αταμάν!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ένας άνθρωπος που όποτε μιλάει έχει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα να πει. Κατά τη διάρκεια της media day ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον ομόλογό του στον Παναθηναϊκό, Εργκίν Αταμάν και για μια ακόμα φορά απέδειξε ότι η αντιπαλότητα ανάμεσα σε δύο ομάδες και τα στελέχη τους θα πρέπει να μένει μόνο στο γήπεδο και αποκλειστικά κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Ο Έλληνας προπονητής επισήμανε ότι ο Αταμάν είναι ένας κόουτς που μιλούν για εκείνον τα έργα του, ενώ όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του Τούρκου ότι θα έβγαινε με χαρά για δείπνο με τον ίδιο, επισήμανε ότι και αυτός δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να δειπνήσει με τον Αταμάν:

«Με χαρά το ακούω. Ο Έργκιν είναι ένας τύπος «μποέμ» που του αρέσει η καλή ζωή. Εγώ είμαι λίγο διαφορετικός και δεν πολυβγαίνω έξω. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το κάνω αυτό. Σέρβομαι όλους τους προπονητές της Ευρωλίγκας. Ο καθένας για να είναι εδώ αξίζει πολλά. Οι κατακτήσεις και η πορεία του τα λένε όλα. Επίσης θέλω να είμαι φιλόξενος στον Τούρκο συνάδελφο που ήρθε εδώ και να του δείξουμε πως εδώ είμαστε μια χώρα με πολιτισμό και ενσυναίσθηση, όπως και οι Τούρκοι είναι για εμάς», ήταν τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα.