Ο Ντατόμε διέψευσε τις δηλώσεις περί Αταμάν

Ντατόμε και Αταμάν

i

Twitter

Ο Ντατόμε διέψευσε τις δηλώσεις περί Αταμάν

Νίκος Καλαμπάκας 17:19 - 27.09.2023

Με tweet του ο Ιταλός πρώην καλαθοσφαιριστής διαψεύδει ότι έκανε επίθεση στον Αταμάν και καλεί τους δημοσιογράφους να μην κάνουν clickbait.

Η συνέντευξη του Τζίτζι Ντατόμε στην Corriere Dello Sport δεν μεταφράστηκε σωστά στην Τουρκία με αποτέλεσμα ο Ιταλός πρώην καλαθοσφαιριστής να πάρει θέση προκειμένου να βάλει σε μια σειρά τα όσα είπε.

Ο Ντατόμε αποσύρθηκε από τα παρκέ μετά το τέλος του Μουντομπάσκετ και σε συνέντευξή του μίλησε για τον αθλητισμό και το μέτρο που χρειάζεται σε κάποιες καταστάσεις.

Τα Μέσα της Τουρκίας παρερμήνευσαν τις δηλώσεις του στις οποίες φέρνει ως παράδειγμα τον Αταμάν, γεγονός που έκανε τον γύρο του κόσμου. Ο Ντατόμε φερόταν να μιλάει προσβλητικά για τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού, όμως ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι κάποιοι παρερμήνευσαν τα όσα είπε προκειμένου να κάνουν clickbait (να κερδίσουν δηλαδή περισσότερα κλικ).

Έτσι, ο ίδιος αναγκάστηκε να πάρει θέση και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους:

«Γεια σας παιδιά. Αν θέλετε να μιλάτε για τις συνεντεύξεις μου, προσπαθήστε να κάνετε καλύτερη δουλειά στη μετάφραση των λέξεων. Εδώ βλέπω μια χειραγώγηση για να δημιουργηθεί ένταση.

Δεν μου αρέσει να είναι οι δηλώσεις πριν από το παιχνίδι βαρετές. Δεν λέω ότι όλοι πρέπει να μιλάνε όπως ο Αταμάν που κάθε φορά λέει: ''Θα τα κερδίσουμε όλα''. Υπάρχει και μέση λύση. Καταλαβαίνω ότι το clickbait είναι σημαντικό, αλλά η αξιοπιστία μετράει περισσότερο», τονίζει σε tweet του, ευελπιστόντας να αποκαταστήσει την αλήθεια.