Ο Μπέβερλι έχει αποκλείσει την σαρκική επαφή πριν τα ματς: «Η γυναίκα μου θα με σκοτώσει»

Πάτρικ Μπέβερλι

i

©Photo by Quinn Harris/Getty Images

Ο Μπέβερλι έχει αποκλείσει την σαρκική επαφή πριν τα ματς: «Η γυναίκα μου θα με σκοτώσει»

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:18 - 23.03.2023 / Ανανεώθηκε: 20:32 - 23.03.2023

Ο παίκτης των Σικάγο Μπουλς, Πάτρικ Μπέβερλι αναφέρθηκε στις δηλώσεις της Λάρσα Πίπεν σχετικά με την σεξουαλική της ζωή με τον Σκότι Πίπεν.

Ο Πάτρικ Μπέβερλι, ένας πόιντ γκαρντ με 10 χρόνια εμπειρίας στο ΝΒΑ, θεωρείται ένας από τους πιο σκληρούς και «βρώμικους» παίκτες του πρωταθλήματος, αποκάλυψε μια από τις συνήθειες του να είναι σε φόρμα πριν από τους αγώνες.  

Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τον Rone στο Barstool Sports podcast του Μπέβερλι, σχολίασε τις δηλώσεις της Λάρσα Πίπεν σχετικά με τη σεξουαλική της ζωή με τον Σκότι Πίπεν: «Πάντα έκανα σεξ τέσσερις φορές τη νύχτα. Έκανα σεξ τέσσερις φορές τη νύχτα κάθε βράδυ» είπε.

Ο γκαρντ των Σικάγο Μπουλς αναγνώρισε ότι δεν κάνει σεξ το βράδυ πριν από έναν αγώνα. Ο 34χρονος αναγνωρίζει ότι η σύζυγός του Mandana Bolourchi δεν ενδιαφέρεται πολύ για αυτή τη συνήθεια της σεξουαλικής αποχής πριν από τους αγώνες, αλλά τελικά το έχει καταφέρει.

«Η γυναίκα μου θα με σκοτώσει», είπε ο Πάτρικ Μπέβερλι, ο οποίος παραδέχτηκε ότι περνάει δύσκολα, είναι χάλια, όταν παίζουν παιχνίδια κάθε μία ή δύο μέρες.

Ο κανόνας του «χωρίς σεξ» οδήγησε τον Αμερικάνο γκαρντ να έχει μέσο όρο 8,6 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ σε σχεδόν 600 αγώνες της κανονικής περιόδου στο NBA

Αυτή τη σεζόν είχε μέσο όρο 5,9 πόντους, 6,1 ριμπάουντ και 3,7 ασίστ σε 28,7 λεπτά συμμετοχής για τους Σικάγο Μπουλς, ενώ 6,4 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ σε 26,9 λεπτά είχε όταν αγωνιζόταν στους Λος Άντζελες Λέικερς.