Ο Νίκολα Γιόβιτς θέλει να αγωνιστεί στην Euroleague

Νίκολα Γιόβιτς

Ο Νίκολα Γιόβιτς θέλει να αγωνιστεί στην Euroleague

Νίκος Καλαμπάκας 18:36 - 01.03.2024

Ο φόργουορντ των Χιτ, Νίκολα Γιόβιτς σε δηλώσεις του επισήμανε ότι όνειρό του είναι να αγωνιστεί στην Euroleague με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα ή της Παρτίζαν.

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Euroleague εξέφρασε ο Σέρβος φόργουορντ Νίκολα Γιόβιτς, ο οποίος έχει αρχίσει να έχει αυξημένα λεπτά συμμετοχής στη δεύτερη σεζόν του στο ΝΒΑ με τους Μαϊάμι Χιτ . Παρά τον βελτιωμένο ρόλο του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο παίκτης θα ήθελε να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο Γιόβιτς είναι οπαδός της EuroLeague και η απόλυτη επιθυμία του είναι να παίξει σε έναν από τους δύο σερβικούς συλλόγους της διοργάνωσης, τον Ερυθρό Αστέρα ή την Παρτίζαν.

«Είμαι μεγάλος οπαδός της EuroLeague, του Ερυθρό Αστέρα και της Παρτίζαν. Έχω πολλούς περισσότερους φίλους στη Ερυθρό Αστέρα, οπότε κατά κάποιο τρόπο, τους ακολουθώ λίγο περισσότερο», είπε στην Telegraf. «Πιστεύω πραγματικά ότι επενδύονται πολλά χρήματα φέτος. Το πρότζεκτ φαίνεται πολύ ωραίο και είναι χαρά να παρακολουθώ και τις δύο ομάδες. Αν και η Παρτιζάν μπορεί να είχε καλύτερα αποτελέσματα στην EuroLeague, δεν πήγε στο Final Four πέρυσι».

«Δυσκολεύονται λίγο και φέτος, ο Αστέρας δεν μπορεί να βρει τον τέλειο ρυθμό όπου θα μπορούσε να μπει στην κούρσα για τα πλέι οφ, αλλά... Αγαπώ και τις δύο ομάδες, τις ακολουθώ πολύ», είπε ο Γιόβιτς. «Κάποια στιγμή, θα ήθελα να επιστρέψω για να παίξω σε μία από τις δύο μεγάλες ομάδες μας, ειδικά επειδή έπαιξα στη Μέγκα εναντίον των δύο και θα ήθελα να βιώσω από κοντά όλα όσα συμβαίνουν εκεί».

Στα 20 του χρόνια, ο Γιόβιτς έχει μέσο όρο 6 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ για τους Χιτ σε 25 αγώνες.