Ο Νίκος Παππάς πάτησε παρκέ και «έλαμψε» σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος (vid)

Ο Νίκος Παππάς πάτησε παρκέ και «έλαμψε» σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος (vid)

Sportal newsroom 09:42 - 08.10.2023

Επίδειξη υψηλού μπασκετικού επιπέδου από τον Νίκο Παππά, ο οποίος πάτησε πάλι παρκέ και έκανε τη διαφορά σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.

Λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από τα παρκέ ο Νίκος Παππάς φόρεσε και πάλι φανέλα και μπασκετικά παπούτσια και αγωνίστηκε σε αγώνα. Όχι σε κάποιο επαγγελματικό πρωτάθλημα, αλλά σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, δείχνοντας πως το μπάσκετ παραμένει η μεγάλη αγάπη του.

Στο παιχνίδι των Halia Mavericks με τους The Saints, ο Παππάς φόρεσε τη φανέλα των δεύτερων και έδωσε λάμψη στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μπάσκετ της Αττικής, με την εμφάνισή του να δείχνει πως η τέχνη δεν ξεχνιέται σε καμία περίπτωση.

Νίκος Παππάς Νίκος Παππάς/ ©Intime

Η ομάδα του κατάφερε να φτάσει πολύ εύκολα στη νίκη με 76-42, με τον ίδιο να σπάει τα κοντέρ, να ηγείτια κια να κάνει τη διαφορά. Στο διάστημα που αγωνίστηκε μέτρησε 24 πόντους με 7/17 τρίποντα, 3/5 βολές, 19 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Το μπάσκετ άλλωστε είναι παντού το ίδιο και ο Παππάς, που περνάει ατελείωτες ώρες παίζοντας σε ανοιχτά γήπεδα της Αθήνας, έδειξε πως... το'χει ακόμα.