Η τέχνη δεν ξεχνιέται: Ο Νίκος Χατζής νικητής και πάλι στο διαγωνισμό τριπόντων!

Η τέχνη δεν ξεχνιέται: Ο Νίκος Χατζής νικητής και πάλι στο διαγωνισμό τριπόντων!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:47 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:56 - 16.12.2023

Ο Νίκος Χατζής μπορεί να έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια, όμως ήταν, είναι και θα είναι, ένας δεινός σουτέρ, με τον ίδιο να κατακτά το βραβείο στον διαγωνισμό τριπόντων των βετεράνων!

Ο Νίκος Χατζής απέδειξε πως ακόμα και μετά την απόσυρση, παραμένει ένας… βρωμόχερας, με τον άλλοτε αρχηγό της ΑΕΚ να κατακτά το βραβείο στον διαγωνισμό τριπόντων των βετεράνων στο All Star Game της Καρδίτσας

Στον πρώτο γύρο ο Νίκος Χατζής έκανε… περίπατο και πήρε την πρόκριση ως πρώτος, με τον Νίκο Μπουντούρη να παίρνει την δεύτερη θέση στο… νήμα, καθώς είχε 13 πόντους, έναντι 12 του Γιώργου Γιαννουζάκου. Μπουρούσης και Χαριστέας δεν ήταν σε… καλή βραδιά, όπως φαίνεται και από τους 9 και 6 πόντους αντίστοιχα. 

Στον τελικό ο Νίκος Μπουντούρης ζήτησε συμβουλή από τον Παναγιώτη Γιαννάκη. «Σούταρε με τα πόδια» του είπε ο Δράκος και εκείνος έβαλε 18 πόντους. 

Ο Νίκος Χατζής όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Ο εκ των κορυφαίων σουτέρ στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ βρήκε ρυθμό και έφτασε τους 22 πόντους, παίρνοντας ακόμα ένα βραβείο νικητή διαγωνισμού τριπόντων στο σπίτι του!

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ 

Νίκος Χατζής 22

Νίκος Μπουντούρης 18

Ο ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

Νίκος Μπουντούρης 13

Νίκος Χατζής 16

Γιώργος Γιαννουζάκος 12

Άγγελος Χαριστέας 6

Γιάννης Μπουρούσης 9

Κλαβέρ στο Sportal: «Ωραίος τύπος ο Μπαρτζώκας - Όταν τον ακούς να μιλάει ελληνικά έχεις πρόβλημα»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

11:44 - 16.12.2023

Κλαβέρ στο Sportal: «Ωραίος τύπος ο Μπαρτζώκας - Όταν τον ακούς να μιλάει ελληνικά έχεις πρόβλημα»

Ο Βίκτορ Κλαβέρ θυμήθηκε τις εμπειρίες του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στα χρόνια τους στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, αποθεώνοντας τον Έλληνα κόουτς, ενώ σχολίασε και την απόφασή του να αφήσει στα κρύα του λουτρού εκείνο το καλοκαίρι τον Παναθηναϊκό και να επιλέξει την Μπαρτσελόνα.