All-Star Game: Η γιορτή του ελληνικού μπάσκετ ξεκινά στην Καρδίτσα - Το πλήρες πρόγραμμα του διημέρου

All-Star Game: Η γιορτή του ελληνικού μπάσκετ ξεκινά στην Καρδίτσα - Το πλήρες πρόγραμμα του διημέρου

Γιώργος Γαβριλάκης 11:31 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:34 - 16.12.2023

Ένα Σαββατοκύριακο γιορτινό και γεμάτο... μπάσκετ, διεξάγεται στην Καρδίτσα, εκεί όπου θα συσσωρευτεί όλο το εγχώριο ταλέντο για το 26o All-Star Game. To πρόγραμμα ξεκινάει το Σάββατο (16/12) με τον αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο και η πρώτη μέρα κορυφώνεται με την «μονομαχία» πάνω στο παρκέ ανάμεσα σε παίκτες θρύλους του μπάσκετ, αλλά και του ποδοσφαίρου.

To 26o All-Star Game του ελληνικού μπάσκετ ξεκινάει το μεσημέρι του Σαββάτου (16/12) στην Καρδίτσα και στο κλειστό γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης». Μάλιστα, ο Καρδιτσιώτης πρώην σταρ των ευρωπαϊκών γηπέδων δεν θα έχει μόνο το όνομα, θα έχει και τη χάρη! 

Δεν θα παρακολουθήσει τις εξελίξεις από τις κερκίδες, αλλά θα φορέσει τα αθλητικά του και θα αγωνιστεί. Το ίδιο θα κάνει και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, καθώς οι δύο βετεράνοι δημιούργησαν δύο ομάδες και θα αναμετρηθούν μεταξύ τους. Ο συγκεκριμένος αγώνας (17:00), ολοκληρώνει το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας, που θα ξεκινήσει το μεσημέρι (15:00) με τον αγώνα μπάσκετ με Αμαξίδιο και θα έχει συμμετοχές που αποτελούν έκπληξη. Άλλωστε μαζί με τον Μπουρούση, στην ίδια ομάδα θα εμφανιστούν κι άλλα αστέρια του πρόσφατου παρελθόντος, ενώ ο Αλβέρτης θα έχει μαζί του, πέραν από φίλους και πρώην συμπαίκτες και δύο σπουδαίος ποδοσφαιριστές και πρωταθλητές Ευρώπης (το 2004). Τον Άγγελο Χαριστέα και τον Θοδωρή Ζαγοράκη. 

Team Μπουρούσης
Γιάννης Μπουρούσης, Γιάννης Γιαννούλης, Νίκος Μπουντούρης, Παναγιώτης Λιαδέλης, Νέστορας Κόμματος, Γιώργος Τσιάρας, Σωτήρης Καραποστόλου, Βασίλης Αγγελακόπουλος, Σωτήρης Γκιουλέκας, Γιάννης Λάππας, Γιώργος Τσιαμούρας. 

Team Αλβέρης
Φραγκίσκος Αλβέρτης, Γιώργος Μπαλογιάννης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Νίκος Μπάρλος, Νίκος Χατζής, Απόστολος Κουτρούλιας, Δημήτρης Μαυροειδής, Γιώργος Μασλαρινός, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Γιώργος Γιαννουζάκος, Θοδωρής Ζαγοράκης, Άγγελος Χαριστέας.

To πλήρες πρόγραμμα του 26ου All-Star Game

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 
09:00 – 13:00 / Τουρνουά 3on3 «ALLSTARAKIA» στο βοηθητικό γήπεδο του νέου κλειστού γυμναστήριου «Γιάννης Μπουρούσης» 
11:00 – 12:00 / Συνάντηση με το Θεοδωρίδειο Κέντρο – Ορίζοντες Καρδίτσας στο Δημαρχείο Καρδίτσας 
15:00 – 15.50 / All Star Game Μπάσκετ με Αμαξίδιο στο νέο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης. 
17:00 – 19.15/ Αγώνας All Time Stars

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 
09:00 – 13:00 / Τουρνουά 3on3 «ALLSTARAKIA» στο βοηθητικό γήπεδο του νέου κλειστού γυμναστηρίου «Γιάννης Μπουρούσης». 
11:00 – 13:00 / Εορταστικό event στην Κεντρική πλατεία της Καρδίτσας – Πλατεία Ελευθερίας 
15:30 / All Star Game Opening στο νέο κλειστό γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης. 
16.00 / Διαγωνισμός Τριπόντων του 26ου All Star Game 
16.30 – 19.15 / Κεντρικός Αγώνας του All Star Game με την συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών της Stoiximan Basket League. 
Ημίχρονο: Εισαγωγή κορυφαίων αθλητών και προπονητών στο Hall of Fame της Stoiximan Basket League & διαγωνισμός Καρφωμάτων. 
19:20 / Τελετή λήξης 

* Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα υπάρξει πλούσιο θέαμα όχι μόνο από του αθλητές, αλλά και από τις Cheerleaders της Ζαλγκίρις Κάουνας που θα λάβουν μέρος, ενώ θα υπάρξουν μουσικά και χορευτικά Συγκροτήματα που θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα. 

Τη Κυριακή το... κυρίως πιάτο

Τα event του 26ου All-Star Game θα συνεχιστούν και θα κορυφωθούν την Κυριακή (17/12), τότε που εντάσσεται στο πρόγραμμα ο κεντρικός αγώνας ανάμεσα στην Team Sloukas και την Team Walkup, ενώ οι αρχικές συνθέσεις έχουν τροποποιηθεί λόγω κάποιων τραυματισμών και κάποιων αποχωρίσεων. Πάντως, όπως σε κάθε All-Star Game σε όλο τον πλανήτη, οι διαγωνισμοί τριπόντων και καρφωμάτων είναι αυτοί που ξεχωρίζουν από την διαδικασία και το φετινό... μενού υπάρχουν εντυπωσιακά ονόματα που θα συμμετέχουν. 

Διαγωνισμός καρφωμάτων

Νέιτ Ρένφρο / Περιστέρι
Κρις Μπάνγκστον / Άρης
Τζάστον Άλστον / ΠΑΟΚ
Τσαντ Μπράουν / Απόλλων Πατρών
Ζαν Μπράιαντ / Ερμής Σχηματαρίου

Διαγωνισμός τριπόντων

Αϊζέια Κάνααν / Ολυμπιακός
Εξέβιερ Καστανέδα / Λαύριο
Λαβρίνας Μπελιάουσκας / ΠΑΟΚ
Βασίλης Τολιόπουλος / Άρης
Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ / Μίλωνας

Ολυμπιακός - Βαλένθια 56-63: No Peters, no party & 4/4 οι Ισπανοί στο ΣΕΦ - Sportal Euroleague Show

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!

Tags: