Ντεμπούτο για Πετρούσεφ στο ΣΕΦ - Τον έριξε στο παρκέ ο Μπαρτζώκας (vid)
i

© Intime

Ντεμπούτο για Πετρούσεφ στο ΣΕΦ - Τον έριξε στο παρκέ ο Μπαρτζώκας (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 21:48 - 15.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:52 - 15.12.2023

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βαλένθια για τη 14η αγωνιστική της Euroleague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας χρησιμοποίησε τον Φιλίπ Πετρούσεφ για πρώτη φορά.

Ντεμπούτο έκανε ο Φιλίπ Πετρούσεφ με τα «ερυθρόλευκα» στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια.

Ο Σέρβος σέντερ της ομάδας του Πειραιά βρίσκεται δύο εβδομάδες στη χώρα μας, όμως ο κόουτς Μπαρτζώκας θέλησε πρώτα να τον βάλει στο κλίμα της ομάδας κι έπειτα να τον ρίξει στα... βαθιά.

🔴Sportal Euroleague Show για το Ολυμπιακός - Βαλένθια και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!

Η ώρα του ωστόσο να ντεμπουτάρει με τη νέα του ομάδα ήρθε στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στην ισπανική ομάδα κι έτσι ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ / σέντερ, πήρε μια πρώτη γεύση του πώς είναι να αγωνίζεται σε γεμάτο ΣΕΦ. Ο Σέρβος παίκτης αποθεώθηκε, μάλιστα, από τον κόσμο που κατέκλυσε το φαληρικό στάδιο.

Πετρούσεφ: «Είμαι περισσότερο 4άρι – Αυτά μου είπε ο Μπαρτζώκας»

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ μίλησε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του με τον Ολυμπιακό, απαντώντας σε πολλά φλέγοντα ερωτήματα γύρω από τον ίδιο και την απόφασή του να έρθει στον Πειραιά.

«Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι πολύ παθιασμένοι. Πρέπει να περιμένουν ότι κι εγώ θα παίζω με πάθος και ενέργεια. Θα έλεγα ότι είμαι περισσότερο τεσσάρι. Αλλά μπορώ να παίξω και στο πέντε. Μπορώ να βοηθήσω και στις δύο θέσεις.

Πρόσφατα σκέφτηκα το ενδεχόμενο της Ελλάδας και του Ολυμπιακού, γιατί είναι κορυφαία ομάδα, που παλεύει κάθε χρόνο για τους τίτλους και έχει εξαιρετικούς οπαδούς.

Απίθανο: Έκαναν πλιάτσικο σε σκάφη και έκλεψαν μόνο τις ναυτικές φωτοβολίδες - Σύνδεση με τα επεισόδια στου Ρέντη ψάχνουν οι Αρχές
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

17:32 - 15.12.2023

Απίθανο: Έκαναν πλιάτσικο σε σκάφη και έκλεψαν μόνο τις ναυτικές φωτοβολίδες - Σύνδεση με τα επεισόδια στου Ρέντη ψάχνουν οι Αρχές

Τη σύνδεση μεταξύ χούλιγκανς και κλοπών ναυτικών φωτοβολίδων που πραγματοποιήθηκαν σε σκάφη εξετάζουν οι αρχές, με αφορμή τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στου Ρέντη.

Δεν είχα μιλήσει πριν υπογράψω με τον κόουτς Μπαρτζώκα. Όταν ήμουν στις ΗΠΑ συζητούσα με τον μάνατζέρ μου για το πού μπορώ να ταιριάξω καλύτερα και αποφασίσαμε ότι η κατάλληλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός, γιατί δεν έχουν άλλο παίκτη με τα δικά μου χαρακτηριστικά. Ο κόουτς μου είπε να μην αγχωθώ. Με τον Βεζένκοφ μιλήσαμε πολύ για τον Ολυμπιακό, μου έδωσε πληροφορίες από πρώτο χέρι και μου εξήγησε τι να περιμένω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σέρβος μπασκετμπολίστας στη Nova.