Ο Νίκος Χουγκάζ στο Sportal για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Ζευγάρι για το οποίο δεν χωρούν προγνωστικά»

Ο Νίκος Χουγκάζ στο Sportal για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Ζευγάρι για το οποίο δεν χωρούν προγνωστικά»

Χρήστος Τσάλτας 19:26 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:31 - 30.09.2023

Ο Νίκος Χουγκάζ μίλησε στο Sportal για τα σημεία που έχει δουλέψει στο παιχνίδι του αυτό το καλοκαίρι, ενώ κατέθεσε την άποψή του για τον μεγάλο τελικό του Super Cup ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Αποστολή στο Ηράκλειο: Ηλίας Λαλιώτης, Χρήστος Τσάλτας.

Στον μικρό τελικό του Super Cup, ανάμεσα σε Περιστέρι και ΠΑΟΚ ο παίκτης που έκανε τη διαφορά ήταν ο Νίκος Χουγκάζ. Ο νεαρός φόργουορντ κυριάρχησε, μετρώντας 22 πόντους στο διάστημα που έμεινε στο παρκέ. Σε μια εμφάνιση που έδειξε την ξεκάθαρη πρόοδο στο παιχνίδι του με το πέρας των μηνών.

Ο ίδιος άλλωστε έχει δουλέψει σκληρά για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, έχοντας τη στήριξη όλων στο Περιστέρι.

«Έχω δουλέψει και συνεχίζω να δουλεύω πολύ. Με έχουν βοηθήσει όλοι στο κομμάτι της προόδου μου μέσα στην ομάδα», ανέφερε στο Sportal με το πέρας του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ και αφού άκουσε το «Μπράβο Νίκο» από τον Βαγγέλη Ζούγρη, την ώρα που αναχωρούσε για τα αποδυτήρια.

Εστιάζοντας στους τομείς που δούλεψε ακόμα περισσότερο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για να βελτιώσει την εικόνα του, τόνισε πως «έχω δουλέψει περισσότερο την αθλητικότητα και το σώμα μου, αλλά και το σουτ. Κατά κύριο΄λόγο όμως δούλεψα την αθλητικότητά μου».

Κλείνοντας την κουβέντα, ζητήσαμε από τον διεθνή άσο να κάνει την πρόβλεψή του για τον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Ελλάδα.

«Δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις σε τέτοια παιχνίδια. Είναι ομάδες με αρκετούς νέους παίκτες. Ανυπομονώ, όπως και όλοι, να δουμε το τελικό αποτέλεσμα. Είναι ζευγάρι που δεν χωρούν προγνωστικά», ήταν τα λόγια του επί του θέματος.