Ο Ντρέιμοντ Γκριν αποχωρεί από τους Ουόριορς!

Ντρέιμοντ Γκριν

i

Ντρέιμοντ Γκριν / © FIBA

Ο Ντρέιμοντ Γκριν αποχωρεί από τους Ουόριορς!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:04 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:07 - 19.06.2023

Ντρέιμοντ Γκριν και Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς αναμένεται να μην συνεχίσουν μαζί, με τον παίκτη να κάνει opt out στο συμβόλαιό του με την ομάδα του Σαν Φρανσίσκο.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν αποχωρεί από το Γκόλντεν Στέιτ!

Ο πολύπειρος φόργουορντ, ο οποίος εδώ και 11 σερί χρόνια αγωνίζεται στην ομάδα του Σαν Φρανσίσκο, ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες, καθώς, όπως γράφτηκε στις ΗΠΑ, ενημέρωσε τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς πως δεν θα συνεχίσει στον σύλλογος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε αμερικανικά Μέσα ο CEO, του γραφείου που εκπροσωπεί τον παίκτη, Ριτς Πολ, ο 33χρονος φόργουορντ ενημέρωσε την ομάδα πως θα κάνει opt out από τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του αφήνοντας στο τραπέζι το ποσό των 27,5 εκατομμυρίων δολαρίων, με σκοπό να δοκιμάσει την τύχη του στην ελεύθερη αγορά!

Στα 11 αυτά χρόνια με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ο Ντρέιμοντ Γκριν έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση τεσσάρων πρωταθλημάτων, αποτελώντας την ραχοκοκκαλιά της ομάδας, μαζί με τους Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον.

Πλέον, ετοιμάζεται για άλλες πολιτείες, με τον Ντρέιμοντ Γκριν να μοιάζει ως επικρατέστερο σενάριο το να μετακομίσει στους Λος Άντζελες Λέικερς και να βρεθεί στο πλευρό του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Άντονι Ντέιβις.

Τη φετινή σεζόν, ο Ντρέιμοντ Γκριν κατέγραψε 8,5 πόντους, 7,2 ριμπάουντ και 6,8 ασίστ μέσο όρο σε 72 παιχνίδια της regular season.