Ο Ομπράντοβιτς «χαστούκισε» οπαδό της Παρτιζάν που μπήκε στο παρκέ! (vid)

Ο Ομπράντοβιτς «χαστούκισε» οπαδό της Παρτιζάν που μπήκε στο παρκέ! (vid)

Sportal newsroom 00:15 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 00:15 - 23.06.2023

Ο προπονητής της Παρτιζάν Ζέλικο Ομπράντοβιτς δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πέμπτου τελικού με τον Ερυθρό Αστέρα έριξε σφαλιάρα σε φίλαθλο της ομάδας του που μπήκε στο παρκέ

Οργισμένος ήταν λίγο πριν τη λήξη του 5ου τελικού της Αδριατικής Λίγκας με τον Ερυθρό Αστέρα ο προπονητής της Παρτιζάν Ζέλικο Ομπράντοβιτς. 

Ο «Ζοτς» έγινε έξαλλος καθώς απέμεναν δευτερόλεπτα για την λήξη του αγώνα όταν ένας οπαδός της ομάδας του βρέθηκε στο παρκέ και πήγε στον πάγκο για να πανηγυρίσει με τους παίκτες.

Ο Ομπράντοβιτς βλέποντας αυτή την ενέργεια του οπαδού κινήθηκε προς το μέρος του και αφού τον χαστούκισε τον απομάκρυνε από το παρκέ.

Ντύνει στα πράσινα τον Βιλντόζα ο Παναθηναϊκός και φουλάρει για τον Πάντερ και την παρέα του
EUROLEAGUE

23:42 - 22.06.2023

Ντύνει στα πράσινα τον Βιλντόζα ο Παναθηναϊκός και φουλάρει για τον Πάντερ και την παρέα του

Η Παρτιζάν ολοκλήρωσε πανηγυρικά τη σεζόν με την κατάκτηση της Αδριατικής Λίγκας και ο Παναθηναϊκός, έχοντας κάνει την προεργασία του, «τρέχει» για να κάνει δικό του τον τρομερό Κέβιν Πάντερ, αλλά και τους Ντάντε Έξουμ και Ματίας Λεσόρ, έχοντας ήδη κλείσει και τον Λούκα Βιλντόζα.

Η οργή του προπονητή της Παρτιζάν ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να ηρεμήσει με τίποτε, αποκτώντας το «μελιτζανί» χρώμα στο πρόσωπο του. Ούτε η αγκαλιά που του έκανε ο Ματίας Λεσόρ ήταν ικανή να τον ηρεμήσει και να του επιτρέψει να πανηγυρίσει τον τίτλο στην Αδριατική Λίγκα για την Παρτιζάν έπειτα από δέκα χρόνια.

Δείτε το βίντεο: