Αταμάν: «Ο Γιαννακόπουλος μου είπε κάτι που με εντυπωσίασε»! (vid)
i

©InTime

Αταμάν: «Ο Γιαννακόπουλος μου είπε κάτι που με εντυπωσίασε»! (vid)

Sportal newsroom 22:37 - 22.06.2023

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στις συζητήσεις που έκανε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του

Κάθε φορά που μιλάει στα Μέσα Ενημέρωσης ο Εργκίν Αταμάν δίνει «τυράκι» στον Τύπο, όσον αφορά τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό, καθώς φαίνεται ότι γνωρίζει καλά την Επικοινωνία.

Ο Τούρκος τεχνικός ήταν απολαυστικός και συνάμα αποκαλυπτικός όταν αναφέρθηκε στο τι συζήτησε στις πρώτες επαφές του με τον «ισχυρό άνδρα» του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στο κρατικό TRT Spor και τα είπε όλα! «Στις πρώτες επαφές ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μου είπε "Χρειαζόμαστε έναν ηγέτη που θα επαναφέρει αυτό το μέρος, αυτή την ομάδα, στα πόδια της". Αυτό με εντυπωσίασε πολύ» εξήγησε ο πρώην τεχνικός της Αναντολού Εφές.

«Αυτή η κουβέντα ήταν αρκετή για μένα για να βρω μία νέα πρόκληση» παρατήρησε ο σπουδαίος Τούρκος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Ο Παναθηναϊκός έχει ένα σπουδαίο γήπεδο, όπως είναι το ΟΑΚΑ 22.000 θέσεων. Και αυτοί λογικά περιμένουν από μένα με ένα καινούργιο ρόστερ να έρθουν οι παλιές καλές ημέρες».

Πέντε από τα ακριβότερα συμβόλαια της φετινής Euroleague θα κυκλοφορούν ελεύθερα και ψάχνουν κάτοχο!
EUROLEAGUE

22:29 - 22.06.2023

Πέντε από τα ακριβότερα συμβόλαια της φετινής Euroleague θα κυκλοφορούν ελεύθερα και ψάχνουν κάτοχο!

Πολλοί παικταράδες θα βγουν στην ευρωπαϊκή αγορά το καλοκαίρι, ώστε να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους και το Sportal σας παραθέτει 5 εν δυνάμει Free Agents που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις «μάχες» των πάγκων με τον Γιώργο Μπαρτζώκα λέγοντας πως «ο ανταγωνισμός με τον Μπαρτζώκα θα ανεβάσει την ποιότητα». Όσον αφορά την υποδοχή που έτυχε στη χώρα μας, επισήμανε: «Τόσο ο Τύπος όσο και οι οπαδοί με καλωσόρισαν στην Ελλάδα».