Το Eurocup αποφασίζει για το μπάτζετ στον Άρη!
i

©InTime

Το Eurocup αποφασίζει για το μπάτζετ στον Άρη!

Γιάννης Πάλλας 20:03 - 22.06.2023

Από τη συμμετοχή στο Eurocup θα εξαρτηθεί το ύψος του μπάτζετ του Άρη και οι κινήσεις που θα γίνουν από τον Γιάννη Καστρίτη

Εν αναμονή της απόφασης για τη συμμετοχή στο Eurocup βρίσκονται στον Άρη, προκειμένου να καθοριστεί με ακρίβεια το μπάτζετ της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Ο προπονητής των «κιτρίνων» Γιάννης Καστρίτης είναι σε συνεχή επικοινωνία με την διοίκηση αυτό το διάστημα που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, ώστε να δουν όλα τα δεδομένα που υπάρχουν για την προσεχή σεζόν.

Στον Άρη αισιοδοξούν ότι θα μπορέσουν να παίξουν στη διοργάνωση και είναι έτοιμοι να καλύψουν κάθε απαίτηση που προβλέπεται για να πάρουν το «Ο.Κ.».

Από κει και πέρα, ο Βασίλης Τολιόπουλος που συμφώνησε προφορικά με τους «κίτρινους» από την Τετάρτη (21/6) αναμένεται το συντομότερο να ανακοινωθεί επίσημα. 

Η παραμονή του στην ομάδα ήταν κάτι που επιθυμούσε διακαώς ο Καστρίτης, αφού οι ποιοτικοί Έλληνες παίκτες που μπορούν να δώσουν ώθηση στο πρωτάθλημα δεν είναι πολλοί. Το ξέρει καλά και γι’ αυτό επέμεινε πολύ στη διοίκηση η οποία υιοθέτησε την θέληση του να παραμείνει ο Τολιόπουλος στον Άρη.

Draft ή Μπασκόνια για Ρογκαβόπουλο
NBA

19:33 - 22.06.2023

Draft ή Μπασκόνια για Ρογκαβόπουλο

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος περιμένει το βράδυ για να δει εάν θα ακούσει το όνομά του στο Draft, με τον διεθνή φόργουορντ, σε περίπτωση που δεν επιλεγεί, να ετοιμάζει βαλίτσες για Μπασκόνια.

Βέβαια, οι επόμενες κινήσεις θα καθυστερήσουν, καθώς ο Γιάννης Καστρίτης θέλει να περιμένει να δει τι θα γίνει με την συμμετοχή στην Ευρώπη, ώστε να κινηθεί αναλόγως. Άλλωστε, ξέρουν καλά στον Άρη πως αν πάρουν το «Ο.Κ.» για ευρωπαϊκή συμμμετοχή, θα μπορέσουν να προσελκύσουν και καλύτερους παίκτες.