Ο Πάμπλο Λάσο διάβασε... Sportal και έδωσε δύο μέρες ρεπό στον Ομπστ που τις ζήτησε

Αντρέας Ομπστ

Ο Πάμπλο Λάσο διάβασε... Sportal και έδωσε δύο μέρες ρεπό στον Ομπστ που τις ζήτησε

Χρήστος Τσάλτας 11:10 - 11.09.2023

Ο Αντρέας Ομπστ ζήτησε δύο μέρες άδεια μέσω του Sportal, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον Πάμπλο Λάσο να αποδέχεται το αίτημά του.

Αποστολή στη Μανίλα

Με το πέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Αντρέας Ομπστ μίλησε στο Sportal και μεταξύ άλλων σε μήνυμά του προς τον Πάμπλο Λάσο κατέθεσε ένα συγκεκριμένο αίτημα, αφού πρώτα δήλωσε πως ανυπομονεί να δουλέψει με τον Ισπανό κόουτς.

«Ελπίζω να μου δώσει δύο μέρες άδεια. Αλλά ανυπομονώ να μοιραστώ το παρκέ μαζί του», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του νέου πρωταθλητή κόσμου με την ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ.

Τι αίτημα του χαρισματικού σουτέρ έγινε... viral και η αντίδραση του Πάμπλο Λάσο δεν άργησε να έρθει. Ο Ισπανός προπονητής αφού έδωσε συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα της Γερμανίας, απευθύνθηκε στον Ομπστ προσωβπικά, γράφοντας χαρακτηριστικά.

«Και Αντρέας Ομπστ, φυσικά μπορείς να έχεις δύο μέρες ρεπό. Τα λέμε... το Σαββατοκύριακο», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση, με τον Γερανό σουτέρ να βλέπει μέσω των social media το αίτημά του να γίνεται δεκτό από τον νέο του προπονητή.

Το Μουντομπάσκετ στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.