Ο Φραντς Βάγκνερ στο Sportal: «Είμαι πεινασμένος για μετάλλιο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Φραντς Βάγκνερ

Ο Φραντς Βάγκνερ στο Sportal: «Είμαι πεινασμένος για μετάλλιο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Χρήστος Τσάλτας 19:59 - 10.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:14 - 26.09.2023

Η Γερμανία έφτασε στην κορυφή του κόσμου και ο Φραντς Βάγκνερ περιέγραψε το συναίσθημα της επιτυχίας στο Sportal, ενώ δήλωσε πεινασμένος για ακόμα ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αποστολή στη Μανίλα

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Μανίλα ήταν υπόθεση... γερμανική. Η ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ έφτασε στην κορυφή του κόσμου, κερδίζοντας κατά κράτος τον συναγωνισμός σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά. Το 8-0 ως το τέλος του τουνρουά αποτυπώνει την κυριαρχία των Γερμανών, που ήταν ανώτερη σε όλα τα παιχνίδια τους.

Ιδίως στην τελική φάση οι παίκτες του Χέρμπερτ ανέβασαν ακόμα περισσότερο την απόδο΄σηόδοσή τους, έχοντας ξανά ενεργό τον Φραντς Βάγκνερ. Ο χαρισματικός άσος των Ορλάντο Μάτζικ έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις την πιο κρίσιμη ώρα, αποδεικνύοντας πως το μέλλον του ανήκει.

Με το πέρας του μεγάλου τελικού άλλωστε πανηγύρισε με την ψυχή του την επιτυχί της χώρας του. «Είναι σίγουρα ξεχωριστό συναίσθημα. Θα το απολαύσω πολύ», ήταν η πρώτη κουβέντα του Γερμανού άσου στο Sportal, πριν αναφερθεί στα κλειδιά της επιτυχίας στη Μανίλα.

«Είμαστε εξαιρετική ομάδα. Δεν μπορώ να διαλέξω έναν παίκτη. Μείναμε σαν ομάδα ακόμα και στις δύσκολες στιγμές που είχαμε. Αυτό έκανε τη διαφορά στα κλειστά παιχνίδια».

Η ομάδα του Χέρμπερτ δείχνει αξιοζήλευτη συνέπεια και σταθερότητα τον τελευταίο χρόνο. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες βρίσκονται στον ορίζοντα και όπως παραδέχτηκε ο άσος των Μάτζικ «είμαι πραγματικά πεινασμένος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά θα απολαύσω αυτή την επιτυχία τώρα».

Κλείνοντας, ώστε να πάει στα αποδυτήρια και να συνεχίσει το πάρτι με τους συμπαίκτες του, έστειλε το δικό του μήνυμα στους Γερμανούς φιλάθλους. «Ευχαριστούμε για τη στήριξη σε όλο το τουρνουά. Τη νιώσαμε εδώ στη Μανίλα και θέλουμε να συνεχίσουμε να βιώνουμε αυτή τη στήριξη».

Το Μουντομπάσκετ στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.