O Παναθηναϊκός έφαγε δύο buzzer beater από το ίδιο σημείο στη λήξη των δύο πρώτων περιόδων (vid)

Τζέιλεν Χαντς

O Παναθηναϊκός έφαγε δύο buzzer beater από το ίδιο σημείο στη λήξη των δύο πρώτων περιόδων (vid)

Χρήστος Τσάλτας 21:09 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:13 - 14.10.2023

Το Περιστέρι ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου, απέναντι στον Παναθηναϊκό, τελειώνοντας πρώτη και δεύτερη περίοδο με τρίποντα at the buzzer, στο ίδιο σημείο του παρκέ!

Αυτό κι αν είναι σύμπτωση! Το Περιστέρι όχι μόνο κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο κλειστό «Α.Παπανδρέου», αλλά κατάφερε να βρει τρίποντα, στην λήξη κάθε περιόδου στο ίδιο σημείο του παρκέ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στο τέλος της πρώτης περιόδου και με το σκορ στο 10-11 υπέρ των «πράσινων», ο Κένι Ουίλιαμς πήρε τη μπάλα, από τη γωνία, μπροστά από τον πάγκο του Περιστερίου και έγραψε το 13-11, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο.

Η δεύτερη περίοδος ήταν ακόμα πιο καταιγιστική για τους γηπεδούχους, που ανέβασαν το τέμπο. Ο Τζέιλεν Χαντς ανέλαβε δράση στο τέλος του ημιχρόνου και με τρίποντο από τη γωνία, στο ίδιο σημείο μάλιστα διαμόρφωσε το 36-24, με το οποίο έκλεισαν οι γηπεδούχοι το πρώτο μέρος, σε ένα διάστημα που το «τριφύλλι» δεν βρήκε ποτέ ρυθμό στην επίθεση.

Σε κάθε περίπτωση, το Περιστέρι κατάφερε να «επιβραβευτεί» για την επιμονή και την πίστη στο πλάνο του σε όλη τη διάρκεια του 20λεπτου, απέναντι στον Παναθηναϊκό, που σε κανένα σημείο δεν μπόρεσε να πάρει τα ηνία και να ελέγξει τον ρυθμό, με το 36-24 του πρώτου ημιχρόνου να αποτυπώμνει πλήρως την εικόνα των δύο ομάδων στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Basket League.