Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Stoiximan Basket League για το... ξεχασμένο ματς με τον Προμηθέα

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Stoiximan Basket League για το... ξεχασμένο ματς με τον Προμηθέα

Γιώργος Γαβριλάκης 09:21 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 14:55 - 20.05.2024

Το βράδυ της Παρασκευής (10/5, 20:15, ΕΡΤ3) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει για το εγχώριο πρωτάθλημα τον Προμηθέας. Πρόκειται για τον εξ αναβολής αγώνα από την δεύτερη φάση της Stoiximan Basket League.

Πριν από σχεδόν ενάμισι μήνα, είχε αναβληθεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα για την πρώτη αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket Leauge. Και η απόφαση αυτή είχε να κάνει για λόγους ασφαλείας. Διότι, την ίδια μέρα, σχεδόν την ίδια ώρα και σε κοντινά σημεία ήταν προγραμματισμένο και το ποδοσφαιρικό ντέρμπι της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Εν τω μεταξύ, ο Παναθηναϊκός έχει προκριθεί στο Final Four της Euroleague (παρέα και με τον Ολυμπιακό), έχει κατοχυρώσει την πρώτη θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, ενώ γνωρίζει και τον αντίπαλό του στον πρώτο γύρο των Playoffs: Τον ΠΑΟΚ.

Το βράδυ της Παρασκευής (10/5, 20:15, ΕΡΤ3) όμως, θα... ξεχρεώσει τις υποχρεώσεις του και θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ τους Πατρινούς σε ένα ματς, που και για τις δύο ομάδες θα έχει χαρακτήρα προετοιμασίας και διατήρησης ρυθμού για τα πιο κρίσιμα που... έρχονται.

Γενική είσοδος 7 ευρώ για το ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στον Προμηθέα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:38 - 08.05.2024

Γενική είσοδος 7 ευρώ για το ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στον Προμηθέα

Το βράδυ της Παρασκευής (10/5, 20:15, ΕΡΤ) ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει σε εξ αναβολής αγώνα του Top 6 της Stoiximan Basket League τον Προμηθέα και ενημέρωσε τους φιλάθλους για την οικονομική προσφορά των εισιτηρίων.

Άλλωστε και ο Προμηθέας βαθμολογικά είναι αδιάφορος, καθώς έχει τερματίσει στην τέταρτη θέση (πίσω από το Περιστέρι) και θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο των Playoffs με πλεονέκτημα έδρας τον Άρη.