Ο Παναθηναϊκός συνεχάρη το Περιστέρι για την πρόκριση στο Final 4 του BCL

Ο Παναθηναϊκός συνεχάρη το Περιστέρι για την πρόκριση στο Final 4 του BCL

Ηλίας Λαλιώτης 20:24 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:24 - 19.04.2024

Όμορφες στιγμές στο ΟΑΚΑ πριν το τζάμπολ του Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι bwin. Οι γηπεδούχοι συνεχάρησαν την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη για την πρόκρισή της στο Final 4 του BCL.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ το Περιστέρι bwin για την 4η αγωνιστική του top 6 της Basket League και οι πράσινοι είχαν έναν καλό λόγο να πουν για τον σημερινό τους αντίπαλο.

Το Περιστέρι bwin ζει τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας του. Η νίκη του επί της Βόννης στη Γερμανία σήμανε και τη συμμετοχή των παικτών του Βασίλη Σπανούλη στο Final 4 του Βελιγραδίου.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων θα βρεθεί για πρώτη φορά σε τελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης και το Περιστέρι τις τελευταίες μέρες θυμίζει μεθυσμένη πολιτεία από την επιτυχία αυτή.

Οι πανηγυρισμοί δεν έχουν κοπάσει καλά - καλά και η ομάδα αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, με τους δευτεραθλητές να βγάζουν το καπέλο στους αντιπάλους τους.

Ο Παναθηναϊκός πριν το τζάμπολ και κατά την παρουσίαση των ομάδων, μοίρασε συγχαρητήρια στον αντίπαλό του για το επίτευγμά του και το ΟΑΚΑ ανταποκρίθηκε αμέσως. Στο cube έπαιζε το συγχαρητήριο μήνυμα και όλο το γήπεδο χειροκρότησε θερμά.