Με Αντετοκούνμπο, αλλά χωρίς Γκραντ ο Παναθηναϊκός του Σερέλη κόντρα στο Περιστέρι

Με Αντετοκούνμπο, αλλά χωρίς Γκραντ ο Παναθηναϊκός του Σερέλη κόντρα στο Περιστέρι

Ηλίας Λαλιώτης 19:16 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:42 - 19.04.2024

Ο Παναθηναϊκός, με τον Χρήστο Σερέλη στον πάγκο του, δεν υπολογίζει και πάλι στον Τζέριαν Γκραντ, ενώ επιστρέφει ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επιστρέφει στη δράση μετά τον θρίαμβο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, υποδεχόμενο το Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Basket League.

Οι «πράσινοι» κοντράρονται με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη πριν από τα playoffs της EuroLeague, τη στιγμή που το σύνολο των Δυτικών Προαστίων έχει με τη σειρά του στο μυαλό του το Final Four του Basketball Champions League.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν θα έχει στον πάγκο του τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος βρέθηκε στην κηδεία του πατέρα του στην Τουρκία, με τον Χρήστο Σερέλη να εκτελεί χρέη πρώτου προπονητή.

Ο Έλληνας τεχνικός με τη σειρά του δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος απουσιάζει την τελευταία εβδομάδα με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και θα προφυλαχθεί ενόψει των αγώνων με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αντίθετα, επιστρέφει στη δράση ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος απουσίασε από το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό λόγω ίωσης.

Για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, σημαντική απουσία είναι αυτή του Τρέβορ Τόμπσον, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Οι δωδεκάδες των ομάδων:

Παναθηναϊκός AKTOR (Σερέλης): Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα, Μωραΐτης, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Παπαπέτρου, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου.

Περιστέρι (Σπανούλης): Μήτρου-Λονγκ, Ράγκλαντ, Ντάνγκουμπιτς, Ξανθόπουλος, Λοβ, Πουλιανίτης, Κασελάκης, Ρένφρο, Ουίλιαμς, Χουγκάζ, Ζούγρης, Σταυρακόπουλος.